2.

2.5K 106 38
                                    


Soumaya

Outfit > omslag

Na ik klaar was met werk liep ik naar mijn auto toe. "Soumaya?" Hoorde ik terwijl ik de parkeergarage inliep. Ik draaide me om en zag een jongen rond de 20.

"Kan ik je helpen?" Vroeg ik.

Hij gaf me een envelop. "Deze is voor jou en Samir. Pas er goed op, en raak niks kwijt. Het is kostbaar." Zei hij. Ik nam de envelop aan keek hem raar aan. "Als er iets kan kan je me bellen." Zei hij en gaf een briefje met zijn nummer.

Normaal zou ik dit nooit aanemen, maar ik heb hier geen raar gevoel bij.

Ik knikte en stopte de envelop in mijn tas. Ik stapte mijn auto binnen en reed naar huis.

-

"Samir!" Riep ik terwijl ik mijn jas ophing. "Waarom schreeuw je zo?" Vroeg mijn moeder terwijl ze me aankeek.

"Ik heb Samir nodig. Is hij boven?" Vroeg ik. Ze knikte.

"Ik ben voor een weekendje in Den Haag met een vriendin. Er ligt geld op tafel." Zei ze. Ik knikte en liep naar boven. Ik heb eigelijk nooit een goede band gehad met mijn moeder, ik was altijd al een papa's kindje.

Mohim. Ik liep naar boven en zag Samir liggen in mijn bed. Deze jongen ligt altijd in mijn bed! "Samir! Kijk wat ik heb gekregen van een jongen." Zei ik terwijl ik de brief op bed gooide.

Hij stond gelijk op en keek naar de envelop. "Maak jij maar open." Zei hij. Ik zuchtte en opende de envelop.

Voor mijn lieve kinderen Soumaya en Samir,

Het is zeker heel raar om deze brief te lezen, dat kan ik me heel goed voorstellen. Ik ben natuurlijk niet doodgegaan zonder iets achter te laten voor mijn kinderen.

Dus hierbij zitten 2 sleutels voor het huis. Voor jullie elk een dus. Yassine heeft er ook een, om jullie in de gaten te houden. Hij heeft me goed geholpen met zaken en heeft een broertje en een zoon. Hij heeft tijdelijk een huis nodig tot hij er zelf een heeft gevonden.

Het huis is groot genoeg.

Yassine is de jongen die jou deze brief heeft gegeven. Hij gaat goed op jullie letten, nu ik dat niet meer kan. Ik heb lang gespaard voor dit huis dus ga er goed mee om!

Ik hou van jullie. Soumaya je bent de perfecte dochter. Mijn mooie zaakenvrouwtje. En Samir hou je hoofd omhoog op straat!

Vergeet mij niet.

Kusjes en knuffels van jullie papa.


Huilend keek ik naar Samir. Hij had ook tranen in zijn ogen. Ik nam hem in een knuffel. Wat doet dit toch pijn, om zijn stem nog te horen in mijn hoofd.

"Soum, we zijn sterk. Bekijk het positief. Het doet eerst pijn, maar daarna gaat het je kracht geven. In het nieuwe huis kunnen we een nieuwe verse start beginnen." Zei hij terwijl hij mijn knuffelde.

Ik knikte terwijl ik een sleutel aan hem gaf. Hij heeft gelijk. Ik stopte de brief in mijn lade en keek Samir aan.

"Hoe gaan we dat doen?" Vroeg ik terwijl ik mijn hakken uit deed. "We zij volwassen, mama kan geen nee zeggen." Zei hij. Ik knikte. "Je hebt gelijk."

"Alsof het haar boeit, ze is toch alleen met Yasmina bezig. We laten wel een briefje achter." Zei hij terwijl hij mijn kamer uit liep. Ik deed de deur dicht.

Een nieuw huis. Dat zie ik wel zitten. Ik pakte een grote sporttas van de kast en stopte daar al mijn kleding in. Ik pakte mijn make-up tasje en deed het in de sporttas. Mijn beutyproducten deed ik er ook in.

Handdoeken en andere grote meubels neem ik een andere keer wel mee. Als ik een grote bus heb gehuurd. Ik deed mijn haar in een hoge knot en deed een huispakje aan.

Ik liep naar beneden en zag Yasmina boven op een jongen zitten

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.


Ik liep naar beneden en zag Yasmina boven op een jongen zitten. Haar tong in zijn mond. "Chusss, ik wist niet dat je meer meiden had in deze osso. Laat haar erbij komen kk geil." Zei de jongen terwijl hij naar me keek.

"Pardon?"

Samir kwam de keuken uit en rukte hem van de bank af. "Probeer nog zo een opmerking te maken en ik zorg ervoor dat jouw bloed in mijn handen terecht komt." Zei hij en duwde hem de gang in.

"Hallo! Voor wat zetten jullie shi scène? Laat hem gewoon." Zei Yasmina terwijl ze haar inkijk bedekte. Samir lachte. "Ga lekker met hem mee a kehba."

Ze rolde met haar ogen en liep de deur uit. "Gestoorde wijf wollah." Zei hij. Ik lachte. "Pak je spullen. We gaan morgen al." Zei hij. Ik knikte. "Ik was al bezig." Ik wilde nog verder praten maar mijn telefoon ging. Ik zag een berichtje van Nada.

Nada 💞 : Heyy zina, zin om iets leuks te doen? Let me know!

Ik rolde met mijn ogen. Niks dat ze iets vekeerd doet, maar mijn hoofd staat er echt niet na nu.

Nada heeft niks tegen mij gezegd over mijn vader, niet eens een gecondoleerd of hoe gaat het. Niks. Maar ja, het zou wel aan mij liggen.

Ik heb nu belangrijkere dingen aan mijn hoofd. Ik liep naar boven en stapte mijn bed in. Ik deed mijn telefoon aan de lader en deed mijn ogen dicht.




Nada (21)

Beste vriendin van Soumaya.

Beste vriendin van Soumaya

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.
Le coup de foudre.Donde viven las historias. Descúbrelo ahora