8.

1.8K 96 4
                                    



Soumaya

16:31.

"En toen liep hij gewoon weg." Zei ik tegen Nada en Laila. "Hij heeft vast een goede reden, echt niet alleen omdat je geen seks wou." Zei Laila. Ik haalde mijn schouders op.

"Daar kom je maar op een manier achter." Zei Nada. Ik rolde met mijn ogen en nam een slok van mijn Fernandez. "Ik wil hem echt niet spreken." Zei ik. "Dan kom je er ook niet achter."

-

Twee uur later..

Samir, Yassine en Omar liepen naar binnen. "Soum, we moeten praten." Zei Samir. "Over wat?" Vroeg ik. "Weet je zelf ook wel." Zei hij. Sinds wanneer praat hij zo tegen mij..

Ik schudde mijn hoofd. "Adil. Waarom doe je dingen met hem?" Vroeg Samir.

Ik slikte en Omar keek recht mijn ogen aan. "Omar ga naar boven." Zei Yassine terwijl hij op de bank ging zitten. Ik keek naar de grond. "Ik heb niks met hem gedaan."

Hij sloeg met zijn vuist op de tafel. "Soumaya. Wat heb je met hem gedaan?" Vroeg hij. Tranen prikte in mijn ogen en ik schudde mijn hoofd. "Gezoend."

Hij lachte. "Ik had dit kunnen weten." Zei hij. Ik veegde mijn tranen en keek hem boos aan. "Je bent misschien mijn tweelingbroer Samir, en ik hou veel veel van je maar ik ben oud genoeg om mijn eigen beslissingen te maken. Dat hoef jij niet voor mij te doen." Zei ik zacht en liep naar boven. Fijn, nu heb ik ruzie met Adil en met Samir.

Ik plofde op bed en keek naar een foto van mij, Samir en mijn vader toen we een stuk of 12 waren.

Ik zuchtte en een traan rolde langs mijn wang. "Papa, ik wil dat alles gewoon weer net zoals vroeger word." Zei ik en gaf de foto een kus.

-

11:06.

Terwijl ik uit de douche stapte keek in naar de tijd. Ik droogde mezelf af en verzorgde mijn huid. Ik deed mijn haar los en deed mijn outfit aan. Vandaag ben ik vrij.

Ik liep naar de auto en zag Adil op de parkeerplaats staan

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.




Ik liep naar de auto en zag Adil op de parkeerplaats staan. Hij keek me aan met zijn mooie bruine ogen en ik zuchte. Waarom is alles nou zo ingewikkeld?

Hij keek naar de grond en ik reed de poort uit. Ik reed de oprit op van de begraafplaats en stapte uit de auto. Ik pakte de bloemen en deed mijn auto op slot.

Ik voelde een hand op mijn arm en ik draaide me om. Ik zag Adil voor me staan. Ik lachte en haalde zijn hand weg. "Heb je me nou gevolgd?" Vroeg ik.

"Soumaya, ik wil gewoon met je praten." Zei hij toen ik naar het graf liep. "Kan het niet een andere keer?" Vroeg ik. Hij knikte en pakte mijn hand vast. Hij gaf me een kus op mijn wang en ik keek hem raar aan.

Hij kneep in mijn hand en ik zag een oud koppel van rond de 50 naar Adil toe lopen.

"Adil! Mijn zoon!" Riep de man en nam hem in een knuffel. "Dit is vast je mooie vrouw." Zei de vrouw lachend. Ik wist al waar dit heen ging, ik besloot om m'n bitch kant aan de kant te zetten en mee te spelen.

Ik glimlachte en gaf ze een hand. "Soumaya." Zei ik. "Waar is jou ring?" Vroeg de vrouw. Ik keek Adil paniekerig aan. "Ah, die word professioneel gereinigd, hij viel in het putje van de douche." Zei Adil. Ik knikte langzaam.

"Wat jammer. Wat doen jullie hier?" Vroeg de man. "We komen mijn vader bezoeken." Zei ik zacht. Ze glimlachte zachtjes en pakte mijn hand vast. "Je bent vast en zeker een sterke vrouw." "Dankuwel mevrouw."

"Waren jullie hier voor Nihaad?" Vroeg Adil. Ze knikte. "We gaan zo ook even langs haar." Zei Adil. "Isgoed zoon, hopelijk zien we je snel weer. Doeg Soumaya." Zei de vrouw. Ik glimlachte. "Leuk kennis te maken, dag." Zei ik beleefd.

Toen ze weg liepen lachte ik. "Dus je hebt je opa en oma verteld dat je een vrouw hebt?" Zei ik. "Sorry. Ik kon ze niet teleurstellen." Zei hij. Ik rolde met mijn ogen. "Dankje voor het mee spelen." Zei hij. "Doe je nu weer normaal tegen me of blijf je me negeren?" Vroeg ik.

"Ik negeerde je niet eens. Ik leg het je allemaal uit als we thuis zijn oké?" Zei hij. Ik knikte en we liepen naar mijn vader's graf.

Le coup de foudre.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu