14.

1.7K 89 9
                                    


Adil:

We liepen het hotel binnen. Soumaya kneep in mijn hand. "Wauw." Zei ze zacht terwijl ze om zich heen keek. "Dit is hayeck mooi!" Riep Yassine. Na we waren ingecheckt liepen we naar onze hotelkamers.

"Wat wil je doen?" Vroeg ik terwijl ik op bed sprong. "Eventjes douchen, slapen." Zei ze. Ik knikte. Ze liep de badkamer in met haar spullen. Ik deed mijn shirt uit en deed de tv aan.

Wat ze niet weet is dat ik haar ten huwelijk ga vragen. Yes. Ik heb het al over gehad met Samir, en hij vond het goed. Na veel moeite, wat ik wel begrijp. Ik heb haar moeder niks gezegd omdat ik weet dat ze dat liever niet heeft. Dat zei Samir ook.

Ik heb dus goedkeuring van haar broer.

Ze kwam de badkamer uit lopen met mijn trui. "Tfoe. Heb je gevraagd?" Vroeg ik lachend terwijl ik een kussen naar haar hoofd gooide. "Hoeft niet, hij staat me toch beter." Zei ze en gooide hem terug.

Ik lachte en keek haar van top tot teen aan. Haar zwarte krullen waren los en haar groene ogen keken naar beneden. "Waarom kijk je zo?" Vroeg ze. "Je bent mooi." Zei ik.

"Ik heb geen make up op hoor." Zei ze terwijl ze haar haar in een rommelige knot deed.

"Weet ik." Zei ik terwijl ik op bed klopte. "Kom liggen." Ze kwam naast me liggen en we vielen in een diepe slaap.

-

17:00.

Ik hoorde gebonk op de deur. Ik keek naar Soumaya die nog lag te slapen. Ik stond op en deed de deur open. Zhéa stond in haar bikini te huilen. "Wat is er?" Vroeg ik. "Een man probeerde me te verkrachten." Zei ze overstuur en gaf me een knuffel.

Ik slikte, duwde haar zachtjes weg en aaide over haar rug. "Waaneer en waar?" Vroeg ik. "In het zwembad." Zei ze zacht. "Waar is Samir?" Vroeg ik. "Met Yassine de stad in en hij neemt niet op. Mag ik even hier blijven?" Vroeg ze.

"Tuurlijk, geen probleem. Soum is aan het slapen." Ze knikte en glimlachte.

Na een tijdje was Soumaya wakker. Ze maakte zich klaar een we liepen met ze alle naar beneden. Yassine en Samir waren terug en we besloten met ze alle te eten in de stad.

-

De volgende dag.

Soumaya:

Ik stond op en zag Adil op het balkon staan. Ik keek naar de klok. 16:55. "Waarom heb je me niet eerder wakker gemaakt?" Vroeg ik terwijl ik de schuifdeur open deed. "Je was gister laat naar bed gegaan, en je sliep zo schattig." Zei hij.

Ik glimlachte en liep naar de badkamer. "We gaan zo op een quad, en uit eten. Kleed je mooi aan ja." Zei hij. Ik knikte en deed de douche aan.

-

Toen we klaar waren met de quads poste ik deze foto op mijn instagram. Ik schakelde de reacties uit, zoals altijd.

"Adil je hebt echt een leuk bloesje aan

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"Adil je hebt echt een leuk bloesje aan." Zei Zhéa lachend. Uhm, what is she doing? Niet jaloers zijn Soum, doe niet zo raar. Ze heeft iets met je broer!

Ik zuchtte en we liepen het restaurant in. Er lagen roze blaadjes op de tafel en Adil schoof mijn stoel aan. De ober kwam aan zetten we bestelde ons eten.

"Wat is dit allemaal?" Vroeg ik lachend terwijl ik een slokje nam van mijn ice tea. Hij pakte m'n hand en kuste er op. "Geniet gewoon." Zei hij. Ik glimlachte en gaf hem een kus. Hij kan soms zo lief zijn.

Toen we uit waren gegeten stond Adil op. "Lieve Soumaya, ik ken je nu lang genoeg, ik weet het zeker. Met jou wil ik mijn leven delen, voor altijd van je houden in voor en tegenspoed....."

Hij gaf een lange speech en ik voelde de tranen naar beneden glijden. Hij ging op zijn knieën en er kwam een doosje te voorschijn.

"Soumaya Aya Merrachi, wil je met mij trouwen?"

Le coup de foudre.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu