1.9

424K 14.6K 3.5K
                                    


Yazar notu: Selam!

Kendime not; bu bölümü 26 Temmuz 2020 tarihinde, saat 14.00'da paylaştım. Sizler de okumaya başladığınız tarihi ve saati buraya yazabilirsiniz.

Bu arada Youtube hesabıma 2. videomu yükledim, izlemek isteyenler buraya;



BÖLÜM 19


"Ben asla lavaboya işemedim."

Hep birlikte bizim evdeydik.

Saat üçü geçiyordu. İki de mesaimiz bitmiş, etrafı temizleyip toparladıktan sonra barı kapatıp her gece olduğu gibi bu gece de şehrin bomboş yollarında roket gibi giderek üçe doğru eve gelmiştik. Dışarıda hava karanlıktı, çoğu evin ışıkları sönmüştü ve bizim aksimize uyuyorlardı.

Salondaki sehpanın etrafını çevreleyecek şekilde yerde, halının üzerinde oturuyorduk; ben sehpanın bir ucunda ve Sarp diğer ucunda, karşımdaydı, Giray ile Kubilay sağımda, Enes ise solumdaydı. Sehpanın ortasında tekila şişeleri, her birimizin önünde de shot bardakları duruyordu.

Bir içki oyunu oynuyorduk.

Oyunda sırası gelen oyuncu Asla ile başlayan bir cümle kurarak asla yapmadığını iddia ettiği bir şey söylüyordu ve diğer oyuncular o şeyi yaptıysa shot yapıyordu. Eğer söyleyen oyuncunun kendisi de yaptıysa o da shot yapıyordu.

Anlatırken karışık, oynarken basit bir oyundu.

İlk turu ısınma turu olarak kabul edip kolay, masumane şeyler söylemiş ama ikinci tura geçince kanımızdaki alkol miktarının artışıyla birlikte zorluk derecesini de arttırmıştık ve şu anda üçüncü turdaydık.

Sıra Giray'ındı ve söylediği şeyin üzerine kendisi de dahil olmak üzere bütün erkekler shot yaptı.

Yüzümü buruşturdum. "İğrençsiniz."

"Küçükken annem beni zorla misafirliğe götürdüğünde misafirlerin lavabolarına işerdim," diye itiraf etti Giray, sırıtarak. "Sonra bir seferinde gittiğimiz evin sahibi beni suçüstü yakaladı. Ne dayak yemiştim annemden... Ama değdi. Bir daha beni misafirliğe götürmedi."

Sıra Kubilay'ındı. "Ben asla çıplak yüzmedim."

Sadece Sarp shot yaptı. "Bir keresinde üniversiteli bir kızın evine gitmiştim. Ailesiyle yaşıyordu ama ailesi şehir dışındaydı, biz gece çırılçıplak havuzda yüzmüştük."

Kelimeye vurgu yaparak, "Sadece yüzdünüz mü?" diye sordu Giray, imalı imalı.

"Pek sayılmaz," dedi dürüstçe.

Sıra bana geldi. "Ben asla sevgilimi aldatmadım."

Kimse shot yapmadığında önce Sarp'a, sonra önündeki bardağa ve sonra yine ona baktım.

"İçmemi mi bekliyordun, güzelim?" dedi tek kaşını yukarı kaldırarak.

"Evet," diye itiraf ettim.

"Hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünüm ama hiç aldatacak bir sevgilim olmadı," dedi samimi bir ses tonuyla.

"Hiç mi?"

TENİMDEKİ İMZA (İMZA SERİSİ #1)Where stories live. Discover now