0.4

658K 20.4K 6.6K
                                    


Yazar notu: Hepinize selam!

Kendime not; bu bölümü 5 Haziran 2020 tarihinde, saat 18.45'te paylaştım. Sizler de okumaya başladığınız tarihi ve saati buraya yazabilirsiniz.

İyi okumalar.


*


BÖLÜM 4


"Beni kovuyorsun, beni ciddi ciddi kovuyorsun! Sana inanamıyorum! Seni hayvan!"

"Sesini alçalt, zaten kafamın içinde filler sikişiyor, bir de bağırışını çekemem."

"Aşağılık herif!"

"Kabul, ben aşağılık bir herifim," dedi, inkâr etmedi. "Sen de bu aşağılık herif için bacaklarını açan kızsın. Bu seni nasıl bir kız yapıyor sence?"

"Senden nefret ediyorum!" diye bağırdı kız, koridor boyunca ilerleyerek antreye, kapının önüne vardığında görüş açıma girdi. Zayıf, sarışın genç bir kızdı. Tişörtü buruş buruştu ve ters giymişti, saçı başı dağınıktı. "Senden gerçekten nefret ediyorum!" diye tekrarladı, kapıyı açarken.

"Çıkarken kapıyı kapat."

"Siktir git!"

"Onu dün gece yaptım zaten."

Kız evden çıktı ve kapıyı da arkasından sertçe kapattı.

Kısa bir süre sonra salondan içeriye benim yaşlarımda veya birkaç yaş büyük bir çocuk girdi. Üzerinde sadece baksırı vardı, onun haricinde bedeninin geri kalanı çıplak ve dövmelerle kaplıydı. Kollarında, göğsünde, baldırının iç tarafında... Her ne kadar sırtını göremesem de orada da en az bir tane olduğuna bahse girerdim. Gözleri kahverengiydi. Saçları da öyle olmakla birlikte gür, dağınık ve düzdü. Enes'e göre kıyaslarsak kaslı bir vücudu vardı, ama öyle çok kaslı değildi.

Doğruya doğru çocuk gerçekten yakışıklıydı. Çekiciydi. Seksiydi.

"Kızları anlamıyorum," diye söylendi. "Eğlenceli bir gece geçirdik, sabah oldu ve eğlence bitti. Bitti," dedi vurgulayarak. "Bunu anlamak neden bu kadar zor?"

"Sarp-"

"Hayır, yani anlamıyorum, ne bekliyorlar? Bana bacaklarını açtılar diye prense dönüşmemi mi?"

"Kardeşim-"

"Daha çok beklerler. Ben kurbağa değilim. Ben kurdum." Kelimeyi vurgulamıştı.

"Aslında cevap çok basit, onlara insan gibi davranmanı bekliyorlar," dedim, lafa atlamıştım. "Hayvanlardan bir farkımız olmalı, değil mi ama? Kimse, sırf bir kızla 'eğlenceli bir gece' geçirdin diye ona evlilik teklifi etmeni beklemiyor senden ama en azından birlikte kahvaltı etmeyi teklif edebilirsin."

Sarp'ın bakışları bana çevrildi, ben konuşuncaya kadar varlığımı fark etmemiş gibiydi. İfadesiz bir yüzle bana şöyle bir baktı, ne yüzünde ne gözlerinde herhangi bir duygu belirmezken ruhsuz kahverengilerini Enes'e döndürüp, "Bu kim?" diye sordu.

''Tanıştırayım. Alya, Sarp. Sarp, Alya. Kendisi yeni ev arkadaşımız," diye yanıtladı Enes.

Sarp kaşlarını çattı. "Yeni neyimiz?" dedi tekrar et dercesine.

"Ev arkadaşımız," diye tekrarladı. "Boş odayı ona kiraladım."

"Bir kıza?" dedi Sarp kulaklarına inanamıyormuş gibi. "Benimle taşak mı geçiyorsun?"

TENİMDEKİ İMZA (İMZA SERİSİ #1)Where stories live. Discover now