Chapter 8

11.9K 538 40
                                    

Αγγελος

Και η τελευταια ωρα της σχολης τελειωσε επιτελους. Πρωτη μερα ξανα στα μαθηματα και ηδη παρακαλουσα να ερθουν οι διακοπες. Γαμωτο μου απο την πρωτη μερα ηδη πεντε εργασιες συν οι προβες. Αλλα τι περιμενα ; Ειμαι στο 7ο ετος , ενα βημα πριν τελειωσω τις σπουδες μου. Ακομα ενας χρονος. Και δεν μου φτανει το Πανεπιστημιο πρεπει να αποφασισω και το μελλον μου. Να μεινω εδω και θα συνεχισω σε κλαμπ 'η να γυρισω Ελλαδα και να μαλακιζομαι γυρω- γυρω. Πρεπει να σκεφτω και την Ελισα. Εχουμε σοβαρη σχεση πανω απο δυο χρονια κι αν γυρισω πισω που θα την αφησω ; Αυτη δεν θελει να φυγει απο την Μαδριτη το εχει ξεκαθαρισει. Ακομα δεν το πιστευω πως οπου να 'ναι τελειωνω το Πανεπιστημιο. Εχουν περασει τοσο γρηγορα τα οχτω χρονια. Φυσικα θα τελειωνα στο τεταρτο ετος οπως ηθελε και ο μπαμπας μου αλλα εγω ηθελα να κανω αλλα τεσσερα. Αν ηθελα να γινω γνωστος και σωστος ντιτζει επρεπε να το κανω σωστα. Οποτε δεν με ενοιαζαν τα αλλα τεσσερα χρονια οπου εκανα την επιπλεον ειδικοτητα μου.

«Ει! Ιδιότα καί έστας πενσάντο;» Μου ειπε ο Κριστιαν καθως βγαιναμε απο την αιθουσα με κρεμασμενες τις τσαντες στους ωμους και τις κονσολες στα χερια.

Με εσπρωξε ελαφρα οταν γυρισα και τον κοιταξα. Ξεφυσηξα «Τι στο σκατα θα κανω μολις τελειωσουμε. Που θα αφησω την αδερφη σου ρε ; »

Η χαλαρη του εκφραση αλλαξε καθως βγαιναμε απο το Πανεπιστημιο και σοβαρεψε «Η αδερφη μου αν σε αγαπαει θα σε ακολουθησει αλλιως..»

«Αλλιως τι ;» Τον ρωτησα.

Πλεον ειχαμε μπλεχτει μεσα στο πληθος των Μαδριλενων οπου εκαναν το μεσημεριανο τους διαλειμμα απο τις δουλειες τους. Ο ηλιος πιο εντονος οσο ποτε πανω στα κεφαλια μας και εγω με τον Κριστιαν ειχαμε γινει μουσκεμα απο ιδρωτα με τοσο βαρος που κρατουσαμε στα χερια και στους ωμους.

Μετα απο μερικα λεπτα σιωπης ο Κριστιαν απαντησε . «Αλλιως τελος. Ειναι αδερφη μου αλλα επισης και εσυ κολλητος μου. Απο την στιγμη που ειστε σχεδον 2 χρονια και κατι μαζι λογικο να πρεπει να σε ακολουθησει. Εγω με την Ρενε αυτο θα κανουμε»

Αυτο που ο Κριστιαν ηταν αντικειμενικος μεσα στην σχεση μου με την αδερφη του ηταν τρομερο. Αν ηταν καποιος αλλος στην θεση του σιγουρα θα επαιρνε το μερος της αδερφης του απαιτοντας να μεινω και να μην την πληγωσω αλλα ο Κριστιαν το εβλεπε καθαρα και ωριμα το πραγμα.

Γυρισα και τον κοιταξα για μερικα λεπτα πριν διασταυρωσουμε τον δρομο για να παρουμε το μετρο «Θα πας στο Βελγιο μαζι της ;»

Desires & Deep Effection ( #1 Desires Series )  ΕΚΔΟΘΗΚΕΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα