Chapter 4

10.2K 555 19
                                    

Άγγελος

Η Ελίσα κοιμόταν δίπλα μου με το σεντόνι να καλύπτει το γυμνό της σώμα όταν ανακάθισα και έτριψα με τα δάχτυλα μου τα βλεφαρά μου. Ένιωθα ακόμα κουρασμένος από την πτήση. Δεν ξανά ταξιδεύω μετά από ξενύχτι. Το ταξίδι μου είχε κάνει χειρότερο τον πονοκέφαλο. Ξεφύσηξα και έσπρωξα με το ζόρι τον εαυτό μου να σηκωθεί. Άρπαξα την γκρι αθλητική μου φόρμα που ήταν πεταμένη πάνω στα ντραμς μου στην γωνιά του δωματίου και την φόρεσα. Πήρα αθόρηβα το υπολογιστή μου όπου ήταν πάνω στην βιβλιοθήκη μου και βγήκα από το δωμάτιο. Μπήκα στο σαλόνι και τοποθέτησα προσεχτικά το υπολογιστή μου στο μαύρο τετράγωνο τραπέζι μου. Μέχρι ο υπολογιστής μου να ανοίξει κοίταξα γύρω μου. Όλη η θέα της πλατείας ντε Σολ απλωνόταν μπροστά στα τεράστια τζάμια που υπήρχαν στο σαλόνι μου. Είχε ξημερώσει για τα καλά και ήχοι γεμάτο από αγχώδεις πολίτες πάλευαν να είσελθουν στην ηρεμία του διαμερίσματος μου. Δεν θα μετάνιωνα ποτέ που ήρθα στην Μαδρίτη. Αγαπώ αυτή την πόλη. Ο υπολογιστής μου φώτισε και τότε μπήκα αμέσως στο φέισμπουκ. Πρώτο - πρώτο στην αρχική μου είδα τον Μάνο να έχει κάνει check - in και να είναι με μία γκόμενα και ένα σωρό άλλους που δεν φαίνονταν τα ονόματα τους σε μία καφετέρια. Ο μαλάκας , καλά δεν άρχισαν την σχολή και βρήκε την επόμενη. Μπήκα στο προφίλ της κοπέλας από περιέργεια. Πάλι καλό κομμάτι πέτυχε. Αποφάσισα να του στείλω ώστε να μάθω που στο διάολο την βρήκε. Χθες που ήμασταν στο πάρτι δεν τον είχα πετύχει με καμία.

«Μαλάκα που στο πούτσο ψάρεψες την καινούργια;» Του έστειλα. Καθώς περίμενα για απάντηση κοίταξα το εμάιλ μου και είδα πως μου έστειλαν ήδη το πρόγραμμα του πρώτου εξαμήνου. Πω! Πρέπει να περάσω και από το Πανεπιστήμιο τώρα γαμώ! Ξεφύσηξα όταν το κόκκινο σηματάκι εμφανίστηκε στα μηνύματα μου.

«Άσε μαλάκα. Χθες στο πάρτι. Όταν εσύ έφυγες και ο άλλος ο ηλίθιος πηδιόταν στις τουαλέτες» Έγραφε το μήνυμα του Μάνου.

«Αυτά είναι. Από την σχολή να μαντέψω;» Τον ρώτησα και κοίταξα προς τα δεξιά . Βήματα ακούγονταν από το διάδρομο.

«Ναι από τον κλάδο μόδας» Άντε πάλι μέσα στα πόδια μου αυτός ο γαμημένος κλάδος Μόδας. Τι στο διάολο γαμώ; Ο ένας ψάρεψε γκόμενα και ο άλλος πήδηξε άλλη στις τουαλέτες. Τι στο πούτσο έχουν οι τύπισες εκεί πέρα.

«Μάλιστα και τώρα είσαι μαζί της προφανώς ε; Σε είδα να κάνεις check in σε μία καφετέρια» Του απάντησα ενώ είδα την Ελίσα να εμφανίζεται στο σαλόνι με το μπλουζάκι μου. Την κάρφωσα στα μάτια και έγλυψα τα χείλια μου περιμένοντας να απαντήσει ο Μάνος.

Desires & Deep Effection ( #1 Desires Series )  ΕΚΔΟΘΗΚΕΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα