Chapter 7

12.1K 557 22
                                    

Αντα

Έδιωξα τα βαριά υφάσματα όπου λέγονταν παπλώματα από πάνω μου και ανακάθισα τέντωνοντας τα χέρια μου στο αέρα. Ανοιγόκλεισα τα μάτια μου και χωρίς να χουζουρεύω περισσότερο σηκώθηκα από το κρεβάτι και κατευθύνθηκα προς το μπάνιο. Ήταν αρκετά νωρίς αλλά δεν με ένοιαζε. Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου πως σε αυτό που κάνω θα είμαι καλύτερη. Κανείς δεν καταλάβαινε το πάθος μου για την μόδα.Μπορεί για μερικούς να ακούγεται βλακώδες και πολύ υλιστικό επάγγελμα. Ένα επάγγελμα όπου κρύβετε ανάμεσα στις κάμερες και με επιφανειακούς ανθρώπους μα δεν είναι έτσι. Μόδα είναι κάτι μαγικό , κάτι που σε ταξιδεύει σε χρώματά και στην αγάπη για να κανείς τον κόσμο πιο όμορφο. Όχι επιφανειακά , όμορφο διώχνοντας την θλίψη και το γκρίζο όπου υπάρχει στην ατμόσφαιρα μας εδώ και χρονιά. Αφού ξέπλυνα το πρόσωπο μου γύρισα στο δωμάτιο μου και πήρα το κινητό μου. Δεν είχα καμιά ειδοποίηση από το φέισμποοκ. Θα σκάσω! Ποιος ήταν αυτός που μου είχε στείλει χθες; Αν δεν είχα δυνατά το ήχο του κινητού δεν θα έπαιρνα καν είδηση πως μου είχε στείλει. Δεν μου έφτανε ο Δημήτρης τώρα έχω και ένα περίεργο στο φέισμποοκ. Εξαιτίας το τρελού δεν μπορούσα μέχρι αργά να κοιμηθώ. Με είχε επηρεάσει πολύ το φιλί όσο και αν προσπαθούσα να το δαμάσω. Με τις σκέψεις μου παρέα ντύθηκα μηχανικά και έφτιαξα ένα καφέ. Γευμάτισα στα γρήγορα με την σκέψη της Αλεξας. Δεν θα γύριζε να αλλάξει για την σχολή; Πω φίλε! Τι στο καλό της έχει κάνει ο άλλος; Και καθώς το είπα αυτό άκουσα κλειδιά στην πόρτα. Την είδα να εμφανίζεται μπροστά μου με μια κουρασμένη έκφραση.

«Κοίτα να δεις ποια μας θυμήθηκε» είπα ειρωνικά καθώς είχε τινάξει τα μποτάκια της στο αέρα.

Με κοίταξε και πλησιάζοντας με μου είπε «Αν απαντούσες τα τηλέφωνά ίσως θα σε θυμόμουν πιο νωρίς.Γιατί στο καλό δεν απαντούσες;» Εξοργισμένη κάθισε στο σκαμπό απέναντι μου

«Ήμουν απασχολημένη και αργότερα ξέμεινα από μπαταριά» Της απάντησα αδιάφορα. Της κρατούσα μούτρα ακόμα που με παράτησε για τον γκόμενο

Ανασήκωσε το φρύδι . Εντάξει, ετοιμάσου για ανάκριση Άντα. «Με τον Δημήτρη ήσουν απασχολημένη; Γιατί κάτι μου βρομάει εδώ πέρα. Δεν μου ξεφεύγεις εμένα»

Το ήξερα. Πόσο καλά σε γνωρίζω Αλέξα. Αυτή μην δει να με πλησιάσει κάποιος θα τον βγάλει πως μου την πέφτει , με γουστάρει και άλλα πενήντα πιθανά σενάριά που μπορεί να πλάσει το κεφάλι της. «Τίποτα δεν βρομάει. Ξεκολλά, φίλοι είμαστε.»

Desires & Deep Effection ( #1 Desires Series )  ΕΚΔΟΘΗΚΕWhere stories live. Discover now