Chapter 1

28K 749 54
                                    



Λένε πως είναι δύσκολο να κτίσεις μια φιλία , είτε μια σχέση μέσω απόστασης μα δεν ισχύει πάντα. Υπάρχουν χιλιάδες ανθρώποι όπου μέσω ενός υπολογιστή ανακάλυψαν το άλλο μισό τους. Είναι τόσο απίστευτο πως πλέον η δική μας γενιά έχει βασίσει τις σχέσεις της πάνω σε μια μικρή οθόνη. Μα τα πράγματα και οι καταστάσεις αλλάζουν. Γεγονότα και ανθρώποι μας κάνουν να αλλάζουμε τις σκέψεις μας. Ξέρετε; Είναι απίστευτο πως μπορεί να έχουμε κάποιον άνθρωπο χιλιόμετρα μακριά μας ενώ στην τελική να ήταν πιο κοντά μας από όσο περιμενάμε. Κάποτε κάποιος είπε:  «Η απόσταση δεν έχει σημασία. Είναι το πρώτο βήμα που μετράει». Έτσι εχώ αποφασίσει να σας πώ την μικρή και την πιο σημαντική ιστορία της ζωής μου. Όλα ξεκίνησαν από ένα πάρτι.

                                                       ................................................................

«Έλα ρε Άντα τελείωνε, έχουμε αργήσει». Άκουσα την δυνατή φωνή της κολλητής μου να ουρλιάζει από το άλλο δωμάτιο.

«Έρχομαι ρε Αλέξα!» είπα γεμάτο απελπισία. «Με τρέλανες πια» Βγήκα από το δωμάτιο μου χοροπηδώντας στο ένα πόδι προσπαθώντας να φορεσω την δεξιά μαύρη φλοράλ γοβα μου.

Ναι,  αυτή είναι η τρελή μαυρομάλλα κολλητή μου όπου θα πηγαινάμε μαζί σήμερα στο πρώτο μας φοιτητικό πάρτι. Ήταν το πάρτι καλωσόρισμα στην σχολή και δεν θα το έχανα με τίποτα. Που να ήξερα , αυτή την στιγμή πως αυτό το πάρτι θα άλλαζε τα πάντα στην ζωή μου. Αφού σταθεροποιήσα το σώμα μου έχοντας φορέσει και την δεύτερη γόβα μου κατέβηκα τρέχοντας - όσο μπορούσα με τις δωδεκάποντες γόβες μου - τα σκαλιά. Άκουσα την κόρνα του αμαξιού της Αλέξας και άρπαξα βιαστικά το μικρό τσαντάκι φάκελο όπου ήταν τοποθετημένο στον καναπέ μαζί με τα κλειδιά μου και βγήκα απο το σπιτί. Μπήκα το ασημί citroen cabrio της Αλέξας και φύγαμε αμέσως.

Φτάσαμε στο κλάμπ όπου βρισκόταν στην Γλυφάδα και κατεβήκαμε από το αμάξι. Πλεον το όνειρο μου άρχιζε να γίνεται πραγματικότητα. Θα άνηκα στον κόσμο της μόδας. Γνωρίζοντας παιδιά όπου ένιωθαν το ίδιο πάθος με το δικό μου.

Έστρωσα το απαλό ροζ φόρεμα μου καλά στο σώμα μου και άρπαξα το μπράτσο της Αλεξάς . «Έτοιμη να αρχίσει το ονειρό μας;» Με ρώτησε και εγώ της χαμογέλασα.

«Εδώ και καιρό»  Της έκλεισα το μάτι και μπήκαμε μέσα στο κλάμπ.

Κοίταξα γύρω μου εκστασιασμένη. Παντού neo lights να παίζουν και να μπλέκονται μέσα στο σκοτάδι. Παιδιά από τη σχολή ήταν σκορπισμένα στο χώρο . Μερικά στηριγμένα στο μπαρ περιμένοντας το ποτό τους και άλλα σε μικρές παρέες να συζητούν με ένα ποτήρι στο χέρι. Μερικούς τους γνώριζα, τους είχα δει στην γνωριμία φοιτητών όπου κάναμε την Δευτέρα.

Desires & Deep Effection ( #1 Desires Series )  ΕΚΔΟΘΗΚΕΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα