Authors Note

605 40 26
                                    

Beautiful Sunshines!!!

Θελω να σας πω πως ηδη αρκετα απο τα κοριτσια εχουν παραλαβει την πρωτη εκπληξη που σας εχω στειλει. 

Λογικα αν δεν το εχετε παραλαβει ακομη θα ερθει κοντα σας σε μερικες μερες λογω των Γιορτων προφανως θα το καθυστερησαν. Παντως τα κοριτσια που παραλαβαν την εκπληξη ειναι ενθουσιασμενες εστω και αυτο το μικρο που σας εστειλα. 

Επισης θελω να επισημανω κατι :

Οσες παραλαβετε την εκπληξη ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ στην παρουσιαση θα σας παρακαλουσα να την εχετε μαζι σας. Ετσι θα ξεχωρισω και ποιες ειστε απο το wattpad και θα σας αναγνωρισω. 

Μην μου ξεχνατε επισης : 

ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΣΤΟ INSTAGRAM! με τα hashtags #SkoteinesEpithimies και #DesiresSeries σαν περιγραφη κατω απο την φωτογραφια. Ετσι θα σας εντοπισω πιο γρηγορα και θα προωθηθει και το βιβλιο. 

Η δευτερη εκπληξη που σας ετοιμασα θα την δειτε οσες ερθετε στην παρουσιαση στην Αθηνα στις 11 Μαιου η ωρα 19:00 στο Πολυχωρο Αιτιον. 

Οσες δεν με εχετε στο facebook σας ενημερωνω πως εχω επισημη σελιδα και ονομαζεται "Ada Andrews"  . Ψεξτε το στην αναζητηση του facebook και λογικα θα με βρειτε

Θελω να σας πω πως σημερα πηρα τον εκδοτικο οικο και ο υπευθυνος εκει μου εχει πει πως το βιβλιο παει αρκετα καλα , βασικα ειναι το Τοπ 1 του εκδοτικου αυτη την στιγμη ( κραταμε μικρο καλαθι σε αυτο το σχολιο ) γιατι δεν ξερουμε αν αληθευει. Οπως και να εχει θελω να σας ευχαριστησω. Εχω προσεξει απο πολλες απο εσας εχετε ηδη παρει το βιβλιο και ενταξει!! Νιωθω τοσο ομορφα που ξεκινησα απο το wattpad και συνεχιζετε να με στηριζετε και εκει εξω στο χαος των εκδοσεων .. Ξερω πως λογω οικονομικης κρισης ειναι λιγο δυσκολο να αγοραζουμε βιβλια και κατανοω γιατι και εγω σαν αναγνωστρια τα ιδια τραβαω. Παντως σας εμπιστευομαι γιατι ξερω πως αργα ή γρηγορα θα το παρετε. 

Ελπιζω να σας δω ολες στις παρουσιασεις. Δεν ξερω πως αλλιως να σας ευχαριστησω. Παντως εχω υποσχεθει στα κοριτσια στην ομαδα των Σκοτεινων επιθυμιων στο facebook πως οταν φτασουμε στα 300 μελη να το γιορτασουμε . Ισως σκεφτω μια κληρωση ή κατι παρομοιο . 

Αυτα! Love u all!!

Desires & Deep Effection ( #1 Desires Series )  ΕΚΔΟΘΗΚΕWhere stories live. Discover now