Author's Note

688 67 31
                                    

Hey ηλιαχτίδες !!

ΕΧΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ να σας ανακοινώσω πως ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ κυκλοφορούν και επίσημα στα βιβλιοπωλεία .  Μπορειτε να το αγοράσετε ποιο στιγμή θέλετε .  Αν θέλετε να το παραγγείλετε μπορείτε να το κάνετε μέσω της ιστοσελίδας του εκδοτικού iWrite .

Τώρα στις παρουσιάσεις έχω ενα μικρό δυσάρεστο που δ είναι απαραιτήτως δυσάρεστο . Η παρουσίαση στην Θεσσαλονίκη δ θα γίνει αυτή την στιγμή . Δεν έχει ακυρωθεί απλώς θα γίνει πιο μετά . Λόγω του ότι έχω πολύ λίγο κόσμο εκεί δεν μπορεί να γίνει η παρουσίαση γτ δ θα πάνε άτομα . Ο Εκδοτικός αποφάσισε να το κάνουμε αργότερα ώστε να δώσουμε χρόνο να μαθευτεί το βιβλίο . Πιστεύω πως είναι καλύτερα έτσι γτ όταν αρχίσει να μαθαίνετε το βιβλίο θα μπορώ να κάνω κ άλλου παρουσιάσεις κ ίσως μπορέσω μαζί με την Θεσσαλονίκη να κάνω κ παρουσίαση σ Κρήτη κ την Λάρισα που θέλετε τόσο πολύ .

Πάμε στην Αθήνα και στην Κύπρο τώρα . Αρχικα αποφασισα μερικες ημερομηνιες οι οποιες θα ηταν αρχες Απριλιου αλλα λογω δικου μου λαθους εγινε ενα μεγαλο μπερδεμα και τελικα οι παρουσιασεις θα γινουν τελος Απριλιου - Αρχες Μαιου. Δεν γνωριζω ακομη ποτε αλλα οταν εχω κατι επισημο θα σας ενημερωσω. 

Αυτά ! Οι εκπλήξεις έρχονται μην μ ανησυχείτε . Ανυπομονώ για τα σχόλια σας

Desires & Deep Effection ( #1 Desires Series )  ΕΚΔΟΘΗΚΕWhere stories live. Discover now