4. fejezet: Felfüggesztettként

471 35 1
                                    

Reggel amikor kinyitottam a szemem nem az ébresztőre keltem, ennél szebb dolog nincs is a világon. Ránéztem a telefonomra ami 10 órát mutatot. Kikeltem az ágyból és az ablakhoz sétáltam, kinéztem a nyitott ablakon es bemutattam a világnak.
- Ezt neked Jessica Alvar! - és ezzel be is csuktam az ablakot
Leballagtam a konyhába kerestem valami harapnivalót, majd visszavonultam a szobámba azzal a tudattal, hogy nekem ennyi elég is volt a "külvilágból". Begubóztam a székembe ami az íróasztal előtt helyezkedett el, bekapcsoltam a gépet és elkezdtem a gamet. Az egész napot végig játszottam hát nyilván mi mást is csinálhattam volna. Amikor már 6 órán keresztül játszottam kicsit úgy döntöttem megszakítom a kapcsolatot kedves drága játék mániámmal. Kimozdultam volna a lakásból de ahhoz túl lusta voltam, így csak beültem az ablakpárkányba és néztem a haza ballagó diákokat. Majd megpillantottam Jessicát ahogy épp egy csávót fűz. Fúj, hányni tudnék. Ezért inkább ott hagytam a kilátást és visszaültem a géphez, de csak forogtam a székben és gondolkodtam, hogy mit kéne csinálni. De csak két dolog járt az eszembe az animálás és az a fekete poliphibrid. De úgy csak nem írhatom be a Google-ba hogy polpihibrid. Kemény fél órás kutatásom semmibe veszett mert, nem találtam róla semmit. Már kezdtem feladni. Ekkor anyutól jött egy üzenet:

Anya: Szia kicsim!
Ma megyek a ranidra, gondoltam szólok nehogy elfelejtsd, úgyhogy ne várj rám idegeneknek ne nyisd ki az ajtót, és vacsorázz valamit.
Puszi szeretlek❤

Én: Rendben anyu,vigyázz magadra, szeretlek❤

Ohhh tenyleg anyu randizik el is felejtettem, akkor az estém is egyedül fog telni. Sokáig tanakodtam mit csináljak és hatalmas csodákra de nem nem játszottam, hanem egy filmet kezdtem el nézni. Kicsit horror, kicsit romantikus volt. Amikor már a félénél jártam elfogyott a chips és az üdítő így úgy döntöttem lemegyek és pattogtatok egy kis kukoricát. Így is tettem megállítottam a filmet, leballagtam a lépcsőn, a mikróhoz léptem, bedobtam egy zacskó pattogatott kukoricát és vártam. Amíg várakoztam elkezdtem lehúzom a redőnyöket. Már éppen az utolsót húztam le amikor hallottam, hogy kész a popcorn. A Konyha irányába is vetettem magam, amikor valaki befogta a számat valami ronggyal próbáltam nézelődni és sikítozni, de a sikítozás nem vált be a nézelődés sem. Az utolsó emlékem az volt, hogy össze estem a földre és ahogy csukódott le a szemem egy kék maszkos izét láttam, egy szemüveges baltás gyilkost, és még valakit aki nem hagyta, hogy teljes erőmmel a földbe csapódjak, hanem inkább ő helyezett a földre nem láttam tisztán csak annyit hogy fekete haja bele lógott a tekintetébe. Hófehér bőre még uhh, hát hozzá képest én egy Szolárium reklám arca vagyok, pedig én sem állok messze a fal színétől. Innentől nem lattam semmit. Csak hangokat hallottam de már azt se sokáig....

Gyilkos Szerelem ~I. Kötet~ //Cp. Ff.// 17+Where stories live. Discover now