Bölüm - 13

93.8K 3.9K 2.8K
                                    


Herkes buraya benim için " ❤️ " bırakabilir mi ?

Lütfen bölümü full bu şarkıyla dinleyin. Medyaya bırakıyorum.

Sevdiğiniz şarkı sözlerini yazmayı unutmayın.

Arkadaşlar lütfen hayalet okuyucu olmayalım. Bende sınır koymak istemiyorum ama ben emek gösteriyorum bu kitap için sizler farkında olmasanızda.

İnstagram sayfamızı geliştirmeye çalışıyorum, kendimi geliştirmeye çalışıyorum, açacağım hesaplarla ilgili planlar yapıyorum. Ben ince ince her adımımı düşünüyorum ve bu beni yoruyor.

Wattpad hesabımı ve instagram hesabımı takip ederek bölüm duyurularına erkenden ulaşmış olursunuz. İnstagramdan da her bölüm sonrası yayın açıyorum katılmak isteyenler @Afroditt03 hesabını takip edebilir.

Lütfen oy ve yorum yapalım.

Sınır koymuyorum, sizlere güveniyorum.

- İYİ OKUMALAR -

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

- İYİ OKUMALAR -

Behram KARAZADE.

Üzerimden akıp giden soğuk su bile sinirden kasılan vücudumu rahatlatmıyor, beynimde yankılanan sözcükler içime hapis ettiğim canavarın ayaklanmasına sebep oluyordu.

Bu zamana kadar Poyraz'a göstermemeye çalıştığım canavarı zamanında herkese göstermiş, bir oğluma göstermemiştim.

Bir de ruhu acı içerisinde kıvranan küçük kadına.

Duygularım aklımı ve kalbimi esir almış, beni büyük bir çıkmaza doğru sürüklemişti resmen. Duygularım adeta bana baş kaldırmış, yatağımda uyuyan küçük kadının ruhuna karışmaya çalışıyordu.

Ruhum, ruhuna karışmaya çalışıyordu.

Üzerime akan soğuk suyu kapatıp duştan çıktığımda, siyah havluyu belime bağlamış ve dişlerimi fırçalayıp banyodan çıkmıştım.

Gözlerim yatağımda yatan Bade'ye doğru kaydığında derin bir nefes almış, giyinme odama girmiştim.

Havluyu belimden çekip kenara attığımda, elime siyah iç çamaşırımı alıp üzerime geçirmiş ve hemen ardından gri manşetli eşofmanımı bacaklarımdan geçirmiştim.

Çekmeceden çıkardığım çoraplarımı ayağıma geçirdiğimde dolaptan beyaz bol bir sweat almış ve giyinip duvarda duran saate bakmıştım.

ME'VA / Kuğunun Ağıtı (askıya alındı.) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin