Bölüm - 12

94.7K 3.9K 2.1K
                                    


Herkesin buraya " ❤️ "  bırakmasını rica ediyorum.

Sevdiğiniz şarkı sözlerinide yazmayı unutmayın.

- İYİ OKUMALAR -

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


- İYİ OKUMALAR -

Araba otobanda son hız ilerliyor ve ben sessizce camdan dışarısını izliyordum.

Poyraz'ı dedesinden almaya gidiyorduk. O büyülü andan beri ikimizde konuşmuyor, hiç bir imada bulunmuyorduk.

Evet, normalde imada bulunması gereken kişi oydu ama sesini bile çıkarmıyordu.

Arabanın içerisinde yankılanan telefon sesiyle daldığım düşüncelerden çıkmış ve çantamın içerisinde ki telefonu çıkartarak ana ekrana düşen isme bakmıştım.

Bu beni neden arıyordu ki şimdi ?

Aramayı yanıtlayıp kulağıma koyduğumda, arkadaş çalan müzik sesleri ve eğlence çığlıklarıyla kaşlarımı çatıp "Efendim Barış?" demiş ve sıkıntılı bir nefes daha almıştım.

"Neredesin güzel kız ?" Kulağıma dolan yavşak sesiyle gözlerimi devirmiş "Eve gidiyorum, ne oldu ?" diye sorusunu cevaplayıp, yanımda oturan adama gözlerimi çevirmiştim.

Kaşlarını çatmış ve elleri direksiyonu parçalarcasına sıkmaya başlamıştı.

Belli etmeden telefonun sesini yandan kıstığımda "Gelsene mekana, bizim çocuklarla takılıyoruz." kulaklarıma dolan bağırma sesiyle telefonu suratına kapatmıştım.

Uğraşamazdım bu yavşak herifle.

"Kapatmakla iyi yaptın, yoksa o telefonu camdan dışarı atacaktım." Behram'ın sinirle çıkan sesine karşılık hafifçe güldüğümde
" Hiç bir şey yapamazsın." diye mırıldanmış ve kollarımı göğsümde kavuşturmuştum.

Onunla uğraşmak hoşuma gidiyordu.

"Sana diğer yanımı gösterdiğim gibi topuklarını o büyük kıçına vura vura kaçarsın. Onun için beni deneme."  Duyduklarımdan sonra hemen ona dönüp
" Benim kalçam büyük değil. " diye bağırmış ve dudaklarımı sinirle dişlemiştim.

"Gözlerim neler gördüğünü iyi biliyor." Alay barındıran sesini duyduğumda gözlerimi devirip " Kulaklarında çok iyi duyuyor maşallah." diyerek alttan alttan laf sokmuş ve keyifle sırıtmaya başlamıştım.

Dediğime karşılık hafifçe sırıttığında, saniyeler içerisinde tebessümü suratından silindiğinde "Poyraz'ın yanağına ne oldu ?" tehlike barındıran sesiyle konuşmuş ve arabanın gazına daha da çok asılmıştı.

ME'VA / Kuğunun Ağıtı (askıya alındı.) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin