4🌷

76 14 39
                                    

Merhabaa!Nasılsınız?Uzun zamandır yazamıyorum maalesef ki iki sebebi var yazmamamın.Birincisi kendi problemlerim ikincisi de fazla okuyan olmaması vs. Bunlar benim moralimi çok düşürüyor ve yazma isteğim gidiyor.Bunun için lütfen oy ve yorum vermeyi unutmayın.Sizleri çookk seviyorum...❤

Oylayıp yorum yapmayanlar kankasıyla aynı çocuğu sevsin  .d

Ben bilmiyordum.Ben hayata güldüğümde hayat bana ters köşe yapıyordu.Her zaman özgüvenli olmayı yeğlemişimdir ama hiç bir zaman olamadım çünkü özgüvenimin arkasında hep sorunlar çıkıyor.

Bu yüzden hislerimi açığa çıkaramadım.Bu nedenle hiç mutlu değilim.Ve mutlu olacağımı da sanmıyorum.

Tae benimle ne konuşacak?Neden bu kadar üzgün ve heyecanlı?Bunlar benim kafamın içinde dönüp duruyordu.Ama boşuna heyecanlanmışım.Meğersem benim yüzüm hiç gülmeyecekmiş ben umutlanmışım.

Tam bir şey diyecekken "Ben çok farklı bir şey hissediyorum." dedi bana."Ne gibi?"dedim."Uzun zamandır sevdiğim kişi var ama onun haberi yok."dedi.

Ben bir an mutlu oldum kendim sandım tabii.

"Sende mi platoniksin?" dedim.
"Evet." dedi.
Bir an daha mutlu oldum, başıma geleceklerden habersiz.
"Kime?" dedim.
"En yakın arkadaşın Ae Cha." dedi.

Birden başımdan kara sular dökülmüş gibi oldu.Her zaman kendimi saklamamın, hislerimi saklamamın sebebi buydu.Ben çok çabuk pes ediyordum.Ve artık biliyordum ki pes etmiştim daha Tae nin peşinden koşmayacaktım.Onun için her gece ağlamayacaktım.Tabi bunlar yalan , hed zaman olduğu gibi yine onun peşinden koşup, her gece onun için ağlayacaktım.Çünkü ben onu KARŞILIKSIZ seviyordum.

Birden onun yüzüne bakamadım.Sonra o ağlamaya başladı.Göğsüme yaslanıp ağladı.Resmen benim en yakın  arkadaşım için sevdiğim adam benim göğsümde göz yaşı döküyordu.

Bu adil olamazdı.Ben hayata ne yapmıştım da bana ters köşe yapıyordu.Ama biliyordum ki yine söylüyorum ~BEN HİÇ BİR ZAMAN MUTLU OLAMAYACAKTIM~...

Evet nasıl olmuş bu bölümüm.Ben artık çok oy ve yorum olmazsa angst bitireceğimi belirteyim.Çünkü başta da söyledim moralim çok bozuluyor.

Seviliyorsunuz❤


Is this plotanic love? /~TaeHyung~/Where stories live. Discover now