𝐑𝐔𝐍𝐍𝐈𝐍𝐆 𝐎𝐍 𝐄𝐌𝐏𝐓𝐘

1.2K 44 62
                                    


«Έχω αυτή την τάση, ξέρεις...Θέλω να πάρω μια τσάντα με μερικά ρούχα και χρήματα, ίσως και κάποιο βιβλίο, να το βάλω στα πόδια και να αρχίσω να τρέχω κάπου άγνωστα. Να μην έχω ταυτότητα ή παρελθόν. Θα είμαι απλώς η Jade.»

«Κάτι σαν να τρέχεις στο κενό;»συμπλήρωσα και ένιωθα τα μάτια της να προσπαθούν να αναζητήσουν κάτι μέσα στα δικά μου. Τα χέρια μου μούδιασαν και ξεροκατάπια για να μην πνιγώ από τον τρόπο που με κοίταζε.

«Αυτό ακριβώς. Θέλω να τρέξω στο κενό.»

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Aberdeen, Seattle 1987.

Η Jade Wallace είναι μία αντιδραστική δεκαεπτάχρονη έφηβη με ψυχικές διαταραχές, ανασφάλειες και την κακή συνήθεια να εθίζεται στο οτιδήποτε. Η άσχημη σχέση που έχει με την οικογένειά της, σε συνδυασμό με το σκληρό παρελθόν της και μια κοινωνία που αρνείται να λάβει υπόψιν τους προβληματισμούς των εφήβων, έχουν ως αποτέλεσμα να κλείνεται στον εαυτό της και να κρύβει απαράμιλλη απέχθεια για τη ζωή.

Μία μέρα που πίστευε πως ήταν ίδια με όλες τις άλλες, η ματιά της συνάντησε εκείνη του River Phoenix. Του ασυμβίβαστου αγοριού, που επέλεγε να ζει την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία του.

Και οι ζωές τους δεν μπόρεσαν να είναι ποτέ ξανά οι ίδιες.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Το βιβλίο θα περιλαμβάνει:

υβριστικό λεξιλόγιο
σχολικό εκφοβισμό
παρενόχληση και βία
ψυχικές και διατροφικές διαταραχές
χρήση ναρκωτικών ουσιών
ερωτικό περιεχόμενο
υπερβολική δόση αλήθειας

↠υβριστικό λεξιλόγιο↠σχολικό εκφοβισμό↠παρενόχληση και βία↠ψυχικές και διατροφικές διαταραχές ↠χρήση ναρκωτικών ουσιών ↠ερωτικό περιεχόμενο ↠υπερβολική δόση αλήθειας

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Γεια σε όλους!

Αυτό είναι το πρώτο επίσημο βιβλίο που δημοσιεύω στο Wattpad, κι ευελπιστώ να το αγαπήσετε όσο εγώ. Εύχομαι να απολαύσετε την ιστορία και να αφεθείτε σε ένα ταξίδι δίχως φόβους, αναστολές, πρέπει και μη. Σε ένα ταξίδι δίχως προορισμό. Καλή ανάγνωση <3

-Negativeecreep.

Running On EmptyWhere stories live. Discover now