Te plac

176 15 33
                                    

~♡Chaewon♡~

O adolescentă de 17 ani, cu o tunsoare bob și breton scurt și brunet, expiră zgomotos, foindu-se pe scaunul de sub umbra copacului de lângă ea și prietena ei Eunchae.

- Nu pot să cred că suntem la scoală chiar dacă suntem în vacanța de vară. Oftează Eunchae dezamăgită și privește spre prietena ei cu tristețe.

- Nu mai vreau să merg la școală, este foarte cald. Se plânge imediat fata și își pornește ventilatorul portabil pentru aș-i face vânt.

- De ce ? Sunt fericită să fiu aici. Putem învăța cu toții împreună. Răspunde Chaewon și își dă părul după ureche, cu un zâmbet încântat.

Eunchae își întoarce capul spre prietena ei și o privește superficial.

- Nu luasei tu parcă 30 de puncte la testul tău de engleza ? Să învățăm ? Da sigur... Aprobă ea din cap, ironizând complet vorbele fetei.

- Mai taci... Mormăie la rândul ei bruneta cu păr scurt și brunet.

- Crezi că nu știu adevăratul tău motiv ? Ești doar fericită că-l poti vedea pe Heeseung seonbae. ( seonabe este o poreclă folosită pentru colegi din clase mai mari. )

- M-ai prins ! Chaewon pufnește în râs o dată cu Eunchae. Știe cât de mult ține prietena ei la Heeseung.

Bursc Chaewon tresare când simte ceva rece pe obrazul stâng și își ridică privirea în sus spre persoana care tocmai i-a oferit o doză de suc.

- Despre ce vorbiti aici ? Se interesează băiatul cu o privire curioasă.

- Seonbae ... Spune Chaewoon surprinsă, și simte cum inima îi bate tare în urma gestului făcut.

- Chaewoon spunea că...

Eunchae vrea să îi răspundă, însă este imediat oprită de prietena ei care o înghiontește în umăr discret.

- Nu vreau să vin la școală în vacanța asta de vară încă o lună. Se grăbi ea să îl lămurească.

- Serios ? Sunt fercit să fiu aici. Îmi pot vedea prietenii și colegii.

Își exprimă el părerea și zâmbește sincer spre cele două fete. Acel zâmbet îi face obrajii lui Chaewon să devină roșii.

Zâmbește entuziasmată și se gândește că și ea este una dintre prietenii lui. Oare făcea referire la ea ? Este fericit să o vadă ? Toate aceste idei o fac agitată.

- Iată setul de acuarele pe care l-am luat mai devreme. Mulțumesc că mi l-ai împrumutat de fiecare dată. Spune Heeseung și îi zâmbește recunoscător lui Chaewoon, care se uită total îndrăgostită la el.

- Nici o problemă. Ia din mâinile lui setul de acuarele și încearcă să rămână indiferentă. Nu vrea să îi arate lui Heeseung cât de fericită este acum, își va da repede seama că îl place.

- Sper să mă lași să-l mai împrumut din când în când.

Sugestia băiatului îi face stomacul să fie agitat și să simtă fluturi. I-ar face plăcere să îl ajute de fiecare dată când are nevoie.

- Sigur. Aprobă din cap fata, ca mai apoi Heeseung să plece deoarece prietenii lui îl așteaptă de la distanță să se întoarcă.

Ochii i se îndreaptă înapoi în spre doza de suc și își pune mâna pe un obraz fierbinte. Tocmai a roșit din cauza lui Heeseung.

- Hey, chiar o să faci asta azi ? O întreabă îndoielnic Eunchae.

- Da, am de gând să-i mărturisesc că îl plac azi. Chaewoon se uită la cerul senin hotărâtă de decizia ei.

Confesiunea Gresita ✔Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang