Κεφάλαιο 7

404 19 4
                                    

《Ακουσε με , είσαι σίγουρη για αυτό που συμβαινει αυτή την στιγμή το θες πραγματικά;》 ειπε σιγανά και γυρισεβνα με κοιτάξει.

《Ναι φεύγουμε για Ισπανία. Τον σιχάθηκα δεν θελω να τον ξανα δω για πολύ καιρό ακόμα. 》 απάντησα σιγάνα και έβαλα τα τελευταία μου ρουχα μέσα στην βαλίτσα μου.

《Ωραία θα κανονισω με τα παισια απο ην σειρα να βρεθούμε για ενα ποτό. Στο υπόσχομαι .》 Πλησιάσε προσεκτικά και τομν κοίταξα μεσα στα λαμπερά κάστανα του μάτια.

《Διάολε εισαι πανέμορφος .》 Είπα σιγανα και φιλησα απαλα τα χειλι του μέχρι που η πόρτα του διαμερίσματος άνοιξε και ενας αρκετά εκνευρισμένος Νικος μπηκε μεσα .

《 Άκουσε με Σάντρα, που είσαι; Ήθελα να σου εξηγήσω όλα όσα έγιναν. Σε παρακαλω. 》ετρεξε μέσα στο δωμάτιο μου οπου ήμουν με τον Aron

《Παλι εσυ εδώ ; Δεν βαρέθηκες; 》 ούρλιαξε ο Aron και τον πλησίασε εκνευρισμενος.

《Δεν χεις εδώ, ο σκοπός σου ηταν απλα να μου δειξεις τι ;》 απάντησα φανερα εκνευρισμένη .

《Ολα αθτα δεν ειναι αλήθεια , πως νομίζεις οτι ο ξαδερφος σου θα αντιδρούσε αν του ελεγα πως χώρισα γιατί κατάλαβα πως ζηλεύω. 》 απάντησε και έσπρωξε τον Aron .

《Μπραβο ωραία, δεν πλήγωσες τον ξάδερφό μου. Εμενα ομως με κατεστρεψες. Σου ανοιξα την καρδια μου και όντως τώρα που προχώρησα που ειναι που ξαφνικά με θυμήθηκες. 》 γελασα ειρωνικά. 《Φύγε σε παρακαλώ 》 άρχισα να κλαιω .

Ο Νίκος χωρίς να πει απολύτως τίποτα . Έπιασα τα μαλλια μου σε ενα κότσο και σκούπισμα τα δάκρυα μου. Έδωσα την βαλίτσα μου στο αγορι δίπλα μου και πήρα την δική μου τσάντα στο χέρι μου. Γυρισα ξανα προς τα εκείνον και τον κοίταξα λίγο πριν φύγουμε.

《Μωρο μου να ξερεις ότι ειναι επιλογή μου όλο αυτό. Ειμαι ερωτευμένη μαζι σου. 》 ειπα και τον φιλησα στα χείλι.

Οδηγούσαμε αρκρτη ωρα μέχρι το αεροδρόμιο . Ήμουν για πρώτη φορά ήρεμη καθώς οδευαμε προς το αεροδρόμιο. Χάιδευα απαλά το μάγουλο του καθως εκείνος ηταν συγκεντρωμένος στο δρόμο.

《Ξερεις τι άλλο μου έλειψε εκτός από το πάρτυ σου; Το πάρκο που με πήγαινες όταν ήμουν στεναχωρημένη. Οταν εκλαιγα στην αγκαλιά ρου αυτό τον τελευταίο χρόνο που ημασταν συνέχεια μαζί.》 Επιασα απαλά το γόνατο του και του χαμογέλασα.

《 Iremos a donde quieras siempre que me contestes una pregunta. (Θα παμε όπου θεςαν πρώτα μου σε μια σοβαρή ερώτηση. ) 》 ειπε και γυρισε να με κοιτάξει στα μάτια.

Our SlangWhere stories live. Discover now