Κεφάλαιο 6

394 20 7
                                    

Ήμουν ξαπλωμενη πάνω του καθως εκείνος έφτιαχνε ενα τσιγάρο μαζί με λίγο χόρτο.  Καθως όμως ρου πείραζα τις μπούκλες , μεσα στο δωμάτιο μπηκε με φορά ο Νικος , χωρις καν να χτυπήσει την πόρτα.  Πράγμα το οποίο εκανε το αγόρι διπλα μου να ριξει κατω το τσιγάρο που μολις είχε φτιάξει, και ταυτόχρονα να καλύψει τον εαυτό του με το σεντόνι που ειχε μείνει από εμένα.

《 ¿Qué demonios estás haciendo, idiota? (Τι στο διάολο κάνεις ρε ηλίθιε. ) 》 φώναξε δυνατά και γυρισε το βλεμμα του προς το μερος του Νίκου.

《Τι λεει ο μαλακας σου ; 》 ρώτησε εκνευρισμένος ο Νικος.

《 ΣΟΒΑΡΆ, τι στο διάολο θες στο δωμάτιο μου , χωρίς να χτυπήσεις καν ; 》τον κοίταξα και εκείνος πάγωσε για λιγο δεν ήξερε τι να πει και ηταν λογικό, δεν ένιωθε κανένας μας άνετα.

《Εε ηεθα να ρωτήσω αν εχεις χόρτο γιατί μας τελείωσε αλλα οπως φαίνεται εχεις αλλες δουλειές. 》ειπε και ο Aron που καθόταν διπλα μου έσφιξε τις γροθιές του .

《Desaparecer, γιατι αν έρθω εκεί δρν πρόκειται να λυπηθώ την αδυναμία που σου εχει η Sadra》 ειπε εκνευρισμένος και  κοίταξε τον Νικο συα μάτια, δεν τον είχα δει ποτέ ξανά  να αντιδράει ετσι με τρόμαξε μποεω να πω .

Ο Νίκος βγήκε απο το δωμάτιο ο Νικος  γυρισα να τον κοιτάξω . Με κοιτούσε ήδη όμως, είχε νευριάσει και τα χερια του δεν ειχαν ηρεμήσει αφου οι φλέβες του φαινόντουσαν πανω στο δερμα του.  Έπιασε το τσιγάρο στα χερια του και το άναψε τραβώντας μια τζούρα.  Γυρισε και με κοίταξε μια τελευταία φορά.

《 Mientras estés conmigo aquí, no quiero involucrarme. Si estás con tu primo, no me importa lo que hace y lo que dice. No te diré que me gusta que se te acerque tanto, pero sé que es importante para tu.  (Με πειράζει ό,τι και αν κανει όσο είμαστε μαζί.  Αν είσαι ομως με τον ξάδερφό σου δεν με αφορα τιλεει.  Δεν μου αρέσει που μιλάτε ετσι αλλα δεν μπορώ να κανω κατι , ξερω οτι ειναι σημαντικός για εσένα.)》 Ειπε και με κοίταξε τα ματια . Καταλαβαίνω ακριβώς πως νιωθει γιατί και εγω θα ένιωθα έτσι.

《Por favor, Arón, no dejes que esto arruine nuestra noche.( Σε παρακαλώ Aron, ας μην το αφήσουμε αυτό να μας καταστρέψει την βραδιά. )》 του ειπα και του φίλησα τα χείλι .

《Τελευταία φορά. 》απάντησε σιγανα και γυρισε να με κοιτάξει ωστε να με κάνει να κατανόησω.

Καθόμουν στην αγκαλιά του και σκεφτόμουν πόσο λάθος μπορούσε να εξελιχθεί αυτό, αλλα δεν είχα ζυγίσει ενα πολυ σημαντικο παράγοντα, το γεγονός ότι σήμερα ηταν παρουσιάσει του δίσκου Όραμα σρην Θεσσαλονίκη, όπου επρεπε να βρίσκομαι οπωσδήποτε για να στηρίξω τξν προσπάθεια του ξαδέρφου. Πως θα εξηγούσα ομως στον Aron τι πρόκειται να συμβεί σε λίγες ώρες από τωρα .

Our SlangWhere stories live. Discover now