Κεφαλαιο 4

428 19 8
                                    

Πόσο μπορούσε κάποιος να με επηρεάσει καποιος που στέκεται μπροστα μου και με κοιτάει. Ηταν η πρώτη φορά λοιπόν που δεν τα κατάφερνε, με κοιτουσε και ένιωθα νεύρα. Μονο αυτο και τίποτα άλλο. Καθώς ο Χρήστος μιλούσε με τον Aron εγω σηκώθηκα και πηγα να ντυθώ ετο δωμάτιο μου ώστε πρώτα να παμε μια βόλτα με το κατσανοξανθο αγορι και μετα να ετθει να φει το μαγαζι μου .

Φόρεσα μια λευκή φαρδιά φόρμα και από πανω φόρεσα ρνα κοντό μαύρο μπλουζάκι που τόνιζε το στήθος μου. Εβαλα τα αγαπημένα μου αθλητικά και αμέσως μετά πήρε μεσα απο την τσαντα του Aron μια χρυσή λεπτή αλυσίδα και την φόρεσα. Έπιασα την τσαντα μου και του εριξα μέσα το πορτοφόλι μου και τα κλειδιά μου πηγα στο σαλόνι.

《 Mi bebe, φεύγουμε; 》 ρώτησα και εκείνος χαμογέλασε, αμεσως σηκώθηκε και μου επισσε το χέρι.

《Τα λεμε μετα παιδιά. 》 ειπε και άνοιξε την πορτα , απο όπου φύγαμε.

Ξεκινήσαμε να περπαταμε στην παραλια της Θεσσαλονίκης. Περνούσα ωραια καθώς μου κρατούσε το χέρι και περπατούσαμε στο δρόμο. Φορούσε την κουκούλα της ζακέτας του για να μην τον αναγνωρίζουν οσο περπατάμε , μου άρεσε αυτό. Μου άρεσε που κρυβόταν για να μην τον αναγνωρίσουν. Μου άρεσε γενικα σαν άτομο. Σκεφτόμουν ολα οσα ειχαν γινει και δεν ήξερα καν πως να συμπεριφερθω . Ο τρόπος που ο Νικος φερόταν με νευριάζε αλλα ακόμα περισσότερο με νευριαζε ο ίδιο μου ο εαυτός που του επέτρεπε να με επηρεάζει.

《Ξέρεις τι μου άρεσε παντα;》ρωτησε καθως αναβε προσεκτικά το τσιγάρο του και τράβηξε μια τζούρα .

《Τι σου αρεσε;》 ρώτησα εγώ ξανά και γύρισα να τον κοιταξω.

《Να σε κοιτάω όταν νευριάζεις. Φαίνεσαι τοσο αποφασισμένη. 》 απάντησε και χάιδεψε απαλά το μάγουλο του.

Ειχε δικιο . Έπιασα τα μαλλια μου και τον κοίταξα στα μάτια. Τα χέρια του κρατούσαν σφιχτα τα δικά μου μεχει που τα χείλι μας ενώθηκαν. Ήμουν αποφασισμένη ότι όλο αυτό θα τελείωνε εδώ. Όλο. Επιασα το κινητό μου και το κράτησα σφιχτά στα χερια μου . Έσπρωξα ελάχιστα τον Aron και ξεκίνησα να του εξηγώ τι σκέφτηκα μόλις τώρα .

《 Θα του στείλω τώρα μήνυμα, θα του πω ότι τον ηθελα, οτι βαρέθηκα να περιμένω και οτι πλέον για εμενα ειναι μόνο φίλος. Διότι οσα ένιωθα τελείωσαν. Θα μου κάνει καλό να το βγάλω από μέσα μου.》 Του ειπα και εκεινος τοτε με κοίταξε με ενα βλεμμα που δεν είχα δει ποτέ ξανά. Είχε πολλά νεύρα, αλλα αυτό ήξερε πως θα με έκανε να νιώσω ήρεμη μεσα μου και να του δώσω αυτο που του αξίζει.

Our SlangWhere stories live. Discover now