Κεφαλαίο 1

745 25 4
                                    

Καθόμουν εδώ και αρκετή ώρα στο μαγαζί περιμένοντας το επόμενο μου ραντεβού.  Μετα την τελευταία αυτή ανακαίνιση που έγινε, εχει ομορφύνει φανερά.  Οι τοίχοι ηταν καφέ ανοιχτό με λευκούς πάγκους και λευκά εργαλεία . Οι καναπέδες ηταν επίσης λευκοί και πανω τους ειχαν κίτρινα και πράσινα μαξιλάρια.  Οι κοπέλες που πρόσφατα είχα προσλάβει φαίνονταν να ειναι αρκετά εργατικές μπορώ να πω . Αυτό με άφηνε να ηρεμώ κάθε βράδυ που έπεφτα να κοιμηθώ.  Είχα μια λιγότερη έννοια.

《Σάντρα μου το ραντεβού σου δεν θα έρθει τελικά, θα το κλείσω εγω το μαγαζί. 》 με ενημερωσε η συνέταιρος μου η Μαριάννα.

《Ωραία κλείδωσε καλα και πες στα κορίτσια ότι θα τις πληρώσουμε αύριο. 》 ειπα και ξεκίνησα να περπατάω προς την έξοδο του μαγαζιού κρατώντας στα χεεια μου την τσάντα μου στα χέρια μου. 

Ξεκίνησα να περπατάω προς το μικρο διαμέρισμα που εμένα εδω στο κέντρο.  Οι γονείς μου έμεναν στην Τούμπα και εγω ειχα αποφασίσει να μείνω κοντά στο ξάδερφο μου έτσι ωστε να με προσέχει.  Ανεβηκα τα νεύρα σκαλιά της πολυκατοικίας σκεπτόμενη ποιος στο καλο σκέφτηκε να βαλει μαύρο μάρμαρο σε αυτα.  Μου φαινόταν πάρα πολυ αστείο. Όταν λοιπόν ανοιξα 4ην πόρτα του σπιτιού παρατήρησα πως ηταν ξεκλείδωτα πραγμα που με αγχωσε φανερά μεχρι να καταλαβω τι ακριβως γινόταν.

Μπροστά μου στο καναπε καθόταν ο Χρήστος, ο ξάδερφος μου, ο Θεός να τον κάνει.  Έπινε τον καφε του και χάζευε σρην τηλεόραση. Αμεσως εγω έτρεξα να τον αγκαλιάσω ενθουσιασμένη.  Δεν το περίμενα οτι θα τον έβρισκα εδω , μου είχε λείψει πάρα πολύ, ειχα να τον δω ενα μήνα περίπου αφου είχε παει με τους υπόλοιπους για εμφανίσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

《Μωρακι μου .》 Είπε σφίγγοντας με στην αγκαλιά του .

《Πότε γύρισες και βασικά γιατί ηρθες εδω ; 》 ρώτησα αμεσως .

《Με διώχνεις όμορφη μου;》 εκείνος γέλασε και με κοίταξε.

《Όχι βεβαια .》ειπα κάπως νευριασμένα.

《Απλα χάλασαν τα υδραυλικά στο σπίτι και εγινε πισίνα. 》 ειπε χαλαρά και εγω στριφογυρισα τα ματια μου.

Επιασα σιγα σιγά τα μαλοια μου εε ένα κότσο και πηγα στο δωμάτιο μου. Φόρεσα ένα ποδηλατικό μαυρο κολάν και μια μπλούζα λευκή του Χρήστου.  Αμεσως μετα επέστρεψα και κάθησα δίπλα του στο καναπέ. Ξαπλωσα πάνω στα ποδια του και αρχισαμε να συζηταμε σχετικά με τον προηγούμενο μηνα.

Our SlangWhere stories live. Discover now