33. Egy új élet (Befejezett)

198 9 3
                                    


Hónapokkal később...

Kanadénál éppen elfolyt a magzat víz,Erina gyorsan idehívott egy bábát,hogy világra hozza gyermekét.A bába a lányhoz lépett és megnézte nyomhat-e már.

- Nos, kedvesem készüljön, mert most nyomnia kell - felelte a bába kedvesen és Kanade fájdalmasan felnyögött.

- Nincs erőm - mondta a lány halkan.

- Dehogy nem,képes vagy rá Kanade - mondta Kabuto és megszorította a lány ujjait, amitől a Kanade kénytelen volt nyomni.

Fáradtan omlott a párnájára. Szőke haja arcába hullott.

- Még egyszer Kanade - hallotta meg Kabuto hangját.

- Nem tudom.

- Hn, kihitte volna, hogy a nagy Kanade ennyire gyenge is tud lenni ,vagy talán mindig is az volt? Kanade dühösen nézett a férfira és minden erejét összeszedve ismét nyomott egyet.
Fáradtan hajtotta hátra fejét. A levegőt nehezen vette, majd ismét nyomott egyet, majd még egyszer, míg nem érezte, hogy a gyerek kicsúszik belőle és hallotta, ahogy felsír.

- Kisfiú - hallotta Erina boldog hangját. - Hallod Kanade fiad született.
Kanade nem tudott megszólalni. Fáradtan elmosolyodott és lassan körül ölelte őt a sötétség, majd elveszítette eszméletét.

Fél órával később Kanade sírásra ébredt fel. Bágyadt szemeit fáradtan nyitotta ki és minden úszott körülötte. Lassan felült ágyán és előre nézett. Szemei meglátták Erinát ki éppen a lány fiát tartotta karjaiban és érdeklődve nézte a kicsi arcát. 
Erina a lány felé fordult és ráemelte tekintetét. Mélyen belenézett a barna szemekbe, majd közelebb lépett barátnőjéhez és oda adta neki fiúkat. Kanade gyengéden a karjába emelte fiát és mosolyogva nézett le rá, ki még mindig keservesen sírt.
- Éhes - mondta Erina kedvesen és Kanade összerezzent ettől a hangtól.
Némán bólintott és kigombolta hálóingét, majd melléhez emelte a kicsit és a kisfiú azonnal enni kezdett. Kanade mérhetetlen szeretet kezdett el érezni fia iránt. Még soha nem érzett ilyet.

- Mi lesz a fiad neve? - kérdezte kedvesen Erina.

- Kenta,Uchiha Kenta. - felelte kedvesen Kanade. - Azt jelenti erős.

- Ez tényleg jó név. - kuncogott Erina.

- Itachi szemét örökölte - mondta kedvesen Kanade. - Nem is tudtam volna más színt hozzá képzelni.

- Biztos vagyok benne,hogy Kenta pont olyan erős Uchiha lesz,mint az apja volt. - mondta Erina kedvesen.

Kanade ismét elmosolyodott.

- És hogy vagy te és a baba? - kérdezte kedvesen Kanade.

- Jól,köszönöm szépen. - felelte Erina,aki Kabuto gyermekével várandós.

- És a kicsi? - kérdezte ismét Kanade.

- Ő is.-  felelte gyengéden Erina,közben megfogta Kanade fiát és az ablak melletti bölcsőbe tette, majd visszament barátnőjéhez.-, egyfolytában rugdossa a hasamat.

- Biztos vagyok benne,hogy Kabuto kiváló apa lesz. - kuncogott Kanade.

- Szerintem is. - mosolyodott el Erina. - Kabutonak végre megadhatom azt a boldog családot,ami neki nem lehetett. - tartotta kezét a hasára Erina.

Két nappal később,Kabuto az asztalon lévő ládából elővett egy kis üvegcsét, melyben kék folyadék volt,közben Erina meg éppen az asztalon ült és éppen jegyzetelt.

Egy Uchiha szerelmeOnde histórias criam vida. Descubra agora