2.Barátságból szerelem

1K 37 1
                                    


Este Erina éppen a gyógyszereket nézte át,majd döbbenten nézett arra, de amikor látta, hogy Itachi az aki belépett hozzá.Amióta a lány meggyógyította Itachi szemét,Itachi azóta vonzódik Erinához,tényleg nagyon vágyott a lányra, de nem merte megérinteni, mert mi van akkor ha visszautasítsa. Nem bírná elviselni.Itachi közelebb lépett Erinához.

- Szeretnél valamit mondani? - kérdezte Erina kedvesen az Uchiha fiútól.

- Erina,az érzéseimet nem tudom visszatartani tovább,szeretném ha viszonoznád ezeket az érzelmeket.

-Ezt,hogy érted?

-Erina,járnál velem?

Erina elpirult,mert nem gondolta volna hogy Itachi szerelmet vall neki,bár Erina nem tagadja hogy érez valamit Itachi iránt,hiszen mindig is olyan kedves volt vele.

-Persze Itachi!

Ajkuk csak egy hajszálnyi távolság választotta el. Erina már azon volt, hogy szól, mikor a fiú magához ölelte és megcsókolta. Ő döbbenten nézett a fiúra. Először tiltakozni akart volna, de ez a csók olyan gyengéd és érzéki volt, hogy képtelen volt visszautasítani őt, és lassan visszacsókolt. Itachi elhatározta nem lesz durva és erőszakos a lánnyal. Gyengéden fogja őt a magáévá tenni.

- Akkor gyerünk.Tégy,amit szeretnél,Erina. - mondta Itachi a vágytól.

- Itachi.

- Mert szeretlek.

- Én is téged. - felelte Erina,közben egyre szenvedélyesebben csókolták egymás ajkait.

Erina érezte, hogy a fiú a karjaiba vette és felvitte a lány szobájába.Majd az ágyra ültette és egy pillanatra eltávolodik tőle.Erina lesütötte szemeit, haja az arcába hullott, eltakarva az arcpírt. Enyhén biccentett, és a szoknyáját kezdte babrálni idegesen a combjainál. Itachi elégedett sóhajjal állt vele szemben, és megfogta a reszkető kezeket. Belenézett a zavart kis arcocskába.

-Ne félj tőlem Erina...-suttogta, mikor meglátta a kék szemekben a rettegést.-Sosem tudnálak bántani téged!-mosolygott. Felegyenesedett, és lassan vetkőzni kezdett. Végig a lány arcát figyelte, várta a reakciókat. Kibújt fekete köpenyéből, pólójából. Mikor már félmeztelen volt, levette a homlokpántját, és kibontotta haját...

Erina szemei elkerekedtek, és csak úgy itták be a látványt! Gyönyörű, izmos, kidolgozott testet látott a lámpa félhomályában, és a fiú elképesztően jóképű volt! Amikor kibontotta a haját, és várakozóan ránézett, a szíve olyan erővel kezdett dübörögni, hogy megijedt...nehogy meghallja...

Zavartan kapta el tekintetét a széles mellkasról, és még pirosabb lett. Ezek szerint neki is vetkőznie kell...Erina megfogta kék atlétáját és fején keresztül lehúzta magáról a ruhát magáról,majd levette a fehér toppot is.A szoknyája kapcsát  kezdte bontogatni, ami nem, hogy türelmetlenséggel, inkább vággyal töltötte el Itachit. Izgató volt, ahogy apró ujjaival ügyetlenkedve kezdte kioldani saját kapcsát, és elkezdte levenni magáról a szoknyát.

Itachi visszafojtott lélegzettel figyelt minden mozdulatot... Szaggatottan felsóhajtott, és egész teste fellángolt, amikor meglátta a hófehér mellek domborulatát... Az ágyhoz lépett, és gyengéden megsimogatta a lány szép arcát.

Erina az érintéstől felnézett, meglátta a fiú vágytól izzó tekintetét, közeledő arcát. Behunyta szemeit, és azonnal megérezte a csókot. Itachi lágyan, élvezettel vette birtokba ajkait, és Erinának a gyomráig hatolt a forró bizsergés...

Egy Uchiha szerelmeOnde histórias criam vida. Descubra agora