1.A szerelem első pillanata

1.7K 54 5
                                    

Itachi és Kisame egy küldetésük végeztével épp a rejtekhely felé tartottak,ám útköben megláttak egy eszméletlen lányt a fűben fekve.Itachi Kisame társaságában közelebb ment a lányhoz,hogy megnézze él-e még.

- Te talán ismered ezt a lányt Itachi? - kérdezte félmosollyal Kisame.

- Igen,ő egy régi barátom a neve Erina. - mondta Itachi.

- Él még vajon? - érdeklődött Kisame.

- Még van pulzusa. - fogta meg két ujjával a lány nyakát Itachi.

- És mit csináljunk vele?

- Nem hagyhatjuk így itt,magunkkal visszük.

Itachi a karjaiba vette Erinát,így Kisaméval elindultak tovább. Rég nem látta a lányt. Sokkal szebb lett az első találkozásuk óta.Zöldeskék haja hosszabb lett, és a derekáig ért. Alakja nőiesebb lett, és a mellei is nőttek.

Erina lassan ébredezett. Kezeivel megfogta lüktető fejét, és halk nyögéssel felült. Meglepetten nézett körül... Egy szépen berendezett szobában volt, mindenhol könyvek, két fotel, asztal, egy hatalmas ágy alatta...

„Hol vagyok?" Töredékekben jutottak eszébe a történtek. 

Dühösen szorította ökölbe kezeit. Emlékezett, hogy valaki hátulról letámadta, majd hirtelen eltűnt... ütés a tarkóján... sötétség...

Ismét rászorította kezeit sajgó fejére, és mélyeket sóhajtott kezdődő hányingere ellen.

Nyílt az ajtó, és belépett Itachi, kezében egy pohár vízzel.


-Végre magadhoz tértél.-mondta Itachi. Erina döbbenten nézett fel rá.Hihetetlen, hogy mennyit változott három év alatt. Még csak tizenhét éves volt, de már milyen magas volt. Arca komorabb, férfiasabb és emberi mértékkel nézve gyönyörű. Mintha nem is e világból származott volna. Ember legyen a talpán, aki nem szeretne bele Itachiba. Teste izmos és mégis vékony, de így is nagy méltóságot tükrözött. A haja hosszabb volt, és ez jól állt neki. Erina kíváncsi volt, vajon meddig érhet most neki. . Fekete szeme csillogott, hosszú, fekete haja copfban, néhány kósza tincs a homlokán...

- Itachi? - mondta döbbenten Erina, és végignézett a fiún.

Erina nem tudta folytatni a beszédjét a rátörő hányinger miatt. Rémülten kapta szája elé kezeit, és mélyeket sóhajtott.

- Agyrázkódásod van.-közölte a nyilvánvaló tényt a férfi.-Ne erőltesd a mozgást és a beszédet. Feküdj vissza. - fogta meg a lány vállait Itachi,majd óvatosan visszafektette az ágyba.

Erinában enyhült a hányinger, és lassan hátradőlt a puha párnákra. A mozdulattól újra belenyilallt a fájdalom a fejébe.

- Tessék ezt idd meg. - nyújtotta a pohár vizet lány felé.

- Köszönöm. - vette el a poharat Erina,majd meg is itta a vízet.

Itachi leüllt a lány mellé és gyengéden kisimította a kósza hajtincseket a csinos arcból, és elmélázva figyelte a lányt.

- És hogy kerültem ide?-nézett körbe óvatosan.

- az erdőben találtunk rád Kisaméval,eszméletlen voltál,így hát elhoztunk ide. - válaszolt Itachi -Mire emlékszel?-komorult el az arca.

- Épp egy küldetésen voltam,körbe néztem az erdőben és egyszer valaki hátulról fejbevágott,egy tompa tárggyal.És aztán elsötétült minden. - magyarázta Erina.

- Értem. - mondta komoran Itachi. -   Csúnyán beütötték a fejed,de most már itt vagy biztonságban.

Erina csak bólintott.Néhány héttel később,Itachi és Kisame visszatértek egy küldetésről,Itachi hirtelen térdre rogyott,egyik kezével a jobb szemét eltakarva.Erina döbbenten nézett Itachira.

- Erina gyógyítsd már meg Itachit. - szólította fel a lányt Kisame.

- Máris. - felelte Erina,majd odarohant az Uchiha fiúhoz és letérdelt elé.A lány koncentrálva meggyógyította Itachi vérrel könnyezett szemét.Eközben Itachi Erinára nézett,végigmérte hogy milyen gyönyörű lett három év allatt.Mivel hogy a lány szépsége és jósága rabul ejtette Itachi szívét. 

- Köszönöm. - mosolyodott el Itachi,majd megpuszilta a lány kezét.

- Nincs mit. - pirult el zavartan Erina.

Konan elhozta az irodába Erinát,mert Pein hívatta őt.

- Erina azért hívattalak,mert azt hallottam hogy te értesz a gyógyításhoz. - mondta szárazon Pein.

- Igen,ez így van. - felelte Erina elszántan.

- Te kellesz majd nekünk,te megtudod gyógyítani a többieket de leginkább Itachi szemeit,és testét.A Mangekyou Sharingan rendszeres használata megbetegítette.És te vagy az egyetlen,aki majd segít Itachin.

- Rendben van. - bólintott Erina.

Egy Uchiha szerelmeजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें