5.Őrjítő féltékenység

365 17 0
                                    

Itachi éppen a szobájában ül,mélyen elgondolkodva.Most épp azok a szavak jutottak eszébe,amiket Rika mondott neki.Itachi az Erinával való szerelmét Rika nehezíti meg, mivel ő szerelmet táplál a fiú felé, aki Itachi ezt semmibe veszi, ezért a lány gátlástalan módszerekhez folyamodik, hogy Itachit megszerezze.

- Na mi a helyzet Itachi? - kérdezte Kisame,majd leült Itachival szembe az ágybra. - Hogy ment a kis beszélgetésed Rikával?

- Jaj ne is kérdezd,ostoba liba.Ki nem állhatom. - mondta Itachi szárazon. 

- Az igaz hogy Rika egy kicsit heves de...

- Kicsit? - vágott közbe a szavába Itachi.

- De totál szerelmes beléd,szó szerint őrülten.

- Kisame,hagyd ezt szépen kérlek.Rika egy hárpia,egy hiéna,egy kétszínű liba. - mondta Itachi dühösen.

- Jól van,nyugi.

- Kisame nem tudok megnyugodni,szerintem te fel sem fogod.Úgy viselkedik,mintha én a játékszere lennénk.Ki nem állhatom,hogy ennyire nagyra van magával.

- Jól van,nyugodj meg kérlek.

- De én nem szeretem Rikát,én Erinát szeretem.És ezt Rikának is megmondtam.Na megyek Erinához,ma eltöltök vele egy éjszakát.

- Sok sikert. - mondta vigyorogva Kisame.

Erina éppen a fotelon ült és egy könyvet olvasott,és akkor figyelt fel amikor az ajtó kinyílt és Itachi lépett be,majd becsukta maga után az ajtót.Erina becsukta a könyvét és letette az éjjeliszekrényre,majd Itachira figyelt.A fiú leüllt Erinával szembe.

- Szerelmem bocsáss meg hogy olyan durván beszéltem veled.Nem tudom,mi ütött belém - fogta meg a lány kezét Itachi.

- Én is hibáztam,mert el kellett volna neked mondanom a történteket...mivel együtt járunk.Szóval együtt vagyunk,ugye? - mosolygott rá Erina. 

- Erina... - suttogta a lány szemeibe nézve Itachi. 

- Tényleg szeretlek. - bújt hozzá Erina,majd belenézett Itachi fekete szemeibe. - Itachi,tényleg szeretlek.

- Erina... - nézett mélyen a lány szemeibe Itachi,majd a fiú lassan odahajolt Erinához és gyengéden megcsókolta.

Eközben Rika a nappaliban őrjöng,mert nem kell Itachinak.De a lány ezt nem fogja annyiba hagyni,ő minden taktikát be fog vetni hogy Itachi beleszeressen.

- Ezt nem hagy,nem hagyom,nem hagyom . - mondta ordítva Rika,közben lehajított egy poharat a földre ami egyből össze is tört. - Nem hagyom,nem,nem. 

- Rika..Rika,mi bajod? - kérdezte Aya,Rika barátnője.

- Nincs semmi. - felelte a lány hidegen.

- Mi borított ki? - kérdezte ismét Aya.

- Itachi nem teheti ezt velem Aya.

- Mit nem tehet?

- Ők ketten tették,érted?Ők ketten.Gyűlölöm Aya,Erina az az ostoba csitri,elvette tőlem Itachit.Pedig én voltam az aki először szemet vetett Itachira.Hát nem érted?

- Higgadj le Rika.

- Bele fogok halni.Miért nem érti meg senki,hogy Itachi nélkül nem akarok tovább élni? - mondta Rika kétségbe esve.

- Elég legyen Rika. Csinálhatsz bármit,Itachi nem fog szeretni.Ebbe muszáj beletörődnöd.

- Nem,nem igaz.Akkor is el fogom érni hogy belém szeressen.Itachi úgy fog szeretni engem,ahogy én szeretem őt.Ha kell,megtanítom rá hogyan szeressen.Megértetted? - mondta Rika egyre dühösebben.

- Elég legyen. - pofozta fel a lányt Aya. - Erőszakkal senkit nem lehet rá venni hogy viszont szeressen.Megértetted?Ez amit erőltetni kell,az nem szerelem.Ne hazudj magadnak,mert ez nem normális,hanem beteges és undorító.Senkinek nincs joga ilyet tenni,azzal akit szeret.Te nem ilyen vagy,kérlek hagyd abba,ez nem te vagy.Kérlek Rika,muszáj összeszedned magad barátnőm.

- Én vagyok,megértetted? - nézett a lányra dühösen Rika. - Ez vagyok,a barátnőd,te biztattál arra hogy sose adjam fel.És arra,hogy szerezzem meg amit csak akarok.Most pedig Itachit akarom,kerüljön bármibe is,Itachi az enyém lesz.Megértetted?

Aya nem tudott megszólalni a rémülettől,mivel a Rika továbbra sem hajlandó lemondani Itachiról.

Egy Uchiha szerelmeWhere stories live. Discover now