17.Az exbarát próbálkozása

135 8 0
                                    


Már néhány hét telt el azóta,hogy Kabuto és Erina egymásra talált,a lány úgy érzi megtalálták egymásra az igazit.Az utóbbi pár hét élete legboldogabb időszaka volt,sosem érezte magát ilyen jól férfival,ez az eddigi legharmonikusabb kapcsolata.Látszólag az isten is egymásnak teremtette őket,Erina legszívesebben elszökne Kabutoval bárhová,bár Itachit is szerette de most jött rá hogy mi az igaz szerelem.

Egyik délelőtt Erina és Kabuto épp az erdőben lévő pataknál randevúztak,a lány pedig egy kis aprósággal készült szerelmének.

- Kabuto! Egyél belőle, én készítettem!

Pirulva tartotta a fiú felé a kis dobozt, s hatalmas megkönnyebbülés söpört végig fiatal testén, amikor Kabuto érdeklődöen, de bele nyúlt a dobozba, majd ajkaihoz emelte az ételt.

- Nos, hogy ízlik?

Nem bírt magával, minden kép tudni akarta, hogy mit gondol főztéről a fiú. Hisz egész éjjel ezen fáradozott, döntő volt a szó, melyre ajkait nyitotta.

- Nagyon jó lett. Ehető.

Más ettől a kijelentéstől a fejére húzta volna a dobozt, de Erina más volt. Ő lélegzet elállva, csodálattal a tekintetében bámult a csöndesen eszegető Kabutora. Egy álma teljesült avval, hogy nem szólta le művét.

Eközben egy fa árnyékában egy sötét szempár figyelte, a látszólag gondtalan, boldog „párocskát". Már egy jó ideje figyelte őket, eleinte csak Erina miatt, majd később észre vette az új szerelmét. Zavarta, hogy folyton Erina körül lófrált, még akkor is, ha azt lány nem vette észre. Tisztán látható volt, hogy fülig bele volt zúgva.

Hogy mi okból figyelte Erinát?

Nem akarta meg ölni, beszélni sem akart vele, egyszerűen csak látni akarta. És mivel a közelben táboroztak Kisaméval, napi szinten látogatta titokban. Társa nem igazán nézte jó szemmel a napi kis akcióit, de nem tehetett ellene semmit.Kisame szerint Itachi hiába harcol Erináért,a lány soha fogja újra kezdeni Itachival.

Idővel felfigyelt Erinára is, először azt vette észre, hogy most is milyen gyönyörű, kifinomult, és bájos. Borzadva vette észre, hogy ez imponál neki.

Amint felfedezte eme kis tényt, megpróbálta elkerülni a Kabutoval való találkozást.Erináról nem volt hajlandó lemondani,mivel hogy még mindig szereti a lányt. De mindegy mikor ment, akaratlanul is megpillantotta a zöldeskék tincseket.

Egy idő után feladta. Rájött, értelmetlen tovább áltatnia magát. Bekellet látnia, hogy amiért napi szinten megtette az utat, a tábortól Hagakura faluig , már nem azért volt, hogy Kabutot lássa, sokkal inkább Erina jelenléte vonzotta. Jól meg figyelte az ott eltöltött idő alatt, hogy milyen csinos, és nőies is esetlensége ellenére.

Figyelmesen végigmérte minden porcikáját, mozdulatát. Rögzítette magában a lány kék tekintetét, az édes mosolyát, a kecses mozdulatait, a gyönyörű hajzuhatagát.A múltkor tanúja volt annak is, amikor Erinát és Kabutot az egyik randevúján látta őket csókolozni.Itachi ezt látva szinte dühbe gurult azon kívűl nem tudott uralkodni magán a féltékenységtől.Legszívesebben megölte volna Kabutot,de nem tette,nehogy lebukjon.

Eldöntötte, visszaszerzi magának, kerüljék bármibe is.

Egyik nap, már kora reggeltől fogva figyelemmel kísérte Erinát. Követte az erdőig, ahol Kabutoval találkozott, majd követte a virágboltba, még a lány rezidenciáját is megközelítette, amikor arra tartott a lány, s ez rá nézve nagyon veszélyes pillanat volt, még is úgy érezte, muszáj látnia.

Egy Uchiha szerelmeWhere stories live. Discover now