28. Itachi új barátnője

194 6 0
                                    


Itachi megbántotta Kanadét,amikor világosan megmondta a lánynak, hogy ne is reménykedjen abban, hogy ők ketten valaha is összejöhetnek.Kanade megbántódott, Itachinak pedig lelkiismeret-furdalása lett.Ezért Kanade után ment,hogy bocsánatot kérjen.

Itachi továbbra is kopogott,amíg végül Kanade ajtót nyitott,majd az Uchiha belépett.

- Figyelj csak,tényleg nem akarlak bántani,és nem is akarlak hitegetni. - mondta Itachi szárazon. - És nem akarom,hogy te félre érts dolgokat.Beszéljük meg,mi a baj?Tehát felnőttek vagyunk és,megbeszéljük többször hogy,hogy ez nem egy párkapcsolat.

- Persze. - mondta sértődötten Kanade. - Én meg,egy prostituált akit egyszerűen csak megkaphatsz,és szeretkezés után ennyi volt.Persze,beállok én is az,egy alkalmas lányok sorába.

- Nem,nem akarom hogy ostorozd magad. - felelte hidegen Itachi. - Te egy gyönyörű nő vagy.Én próbálom Erinát elfelejteni,de én egyszerűen képtelen vagyok rá.

- Majd én segítek neked elfelejteni. - fogta meg a férfi arcát Kanade.

Majd visszatértek a szobába,Itachi úgy döntött add egy esély Kanaménak.Itachi megragadta a lány csuklóját és magához rántotta majd megcsókolta. Kanade csodálkozva nézett a férfira, majd viszonozta a csókot. Itachi mélyített a csókon, közben nem engedte el a lányt.Majd lassan nyelvével szétfeszítette a lány ajkait és a ízlelni kezdte a lány édes nedveit. Pont olyan volt mint amilyennek Kanade elképzelte. Szenvedélyes és érzéki. Aztán a férfi elszakította ajkait a lányétól. Itachi a karjába emelte őt, és az ágyhoz vitte, majd rá fektette, ő meg saját testével takarta be őt. Kanade az ágynak feszítette hátát. A férfi meztelen mellkasa a lány mellbimbóit izgatta, mely csábítóan megkeményedtek.

Itachi ezt érezve fölnyögött , majd lehajolt és szájába vette az egyik mellbimbót és szívni kezdte. A lány fölnyögött ettől.A férfi érzékien simított végig a lány selymes combján és finoman ujjaival hatolt a lány hüvelyébe. Kanade fölkiáltott. A férfi pedig mozgatni kezdte ujjait a lány húsa között.

Kanade erőtlenül kapaszkodott a férfi vállába. Karcsú testét melegség öntötte el. Aztán a férfi kihúzta ujjait a lányból.Kanade remegve nézett a férfi kéjtől csillogó szemeibe, aki lassan lehajolt és ajkát a lány nyakára tapasztotta. Lágyan csókolni kezdte a lány nyakát, majd lejjebb haladt és ismét szájába vette a lány egyik mellbimbóját és szívni kezdte. A lány teste ívben feszült a férfi testéhez. Itachi egyre lejjebb haladt. Erős kezeivel megragadta a lány bokáit és szétfeszítette, majd lehajolt és nyelvével hatolt a lányba. Kanade hosszan fölkiáltott ettől. A férfi pedig ízlelni kezdte belülről. A lány arca már pírban úszott. Ujjaiba görcsösen beleharapott ahogy a gyönyör szaggatta belülről.Itachi a lány testébe hatolt és egyre gyorsabban mozgott. Kanade már hangosan nyögött a gyönyörtől. Csípőjét enyhén megemelte. Itachi lassan újra megcsókolta a lányt és tovább mozgott. Aztán lassan elérkezett a csodálatos orgazmus és a férfi hamarosan a lányba évezett.

Fáradtan feküdtek egymás karjaiban,majd bebújtak a takaró alá és álomba merültek.

Most hogy Itachi már teljesítette Kanade feltételét,a lány máris neki látott,hogy elássa Itachi szemeit.

- Bocsáss meg de,ez most fájni fog,nem tudlak érzétseleníteni. - mondta Kanade és gyengéden végig simított az Uchiha arcán.

- Csak csináld. - felelte Itachi halkan.

Itachi egész testében megfeszült a fájdalomtól,de még csak fel sem szisszent.A többihez képest,ez már inkább simogatásra emlékeztette.

Kanade nem igazán tudott a munkájára koncetrálni.Barna tekintete mohón elkalandozott a széles vállakon,a verejtéktől csillogó mellkason,a hasán görcsbe rándult izmokon,és felsóhajtott.Hányszor simogatta,kényeztette ezt a testet,és mégis,Itachi nem tartott rá igényt soha.Úgy szólván szinte neki kellett megerőszakolnia. Kanadénak kellett a férfi,megakarta kapni,de nem erőszakkal.

Egy Uchiha szerelmeWhere stories live. Discover now