18. Itachi nem veszíti el a reményt

158 9 1
                                    


Erina megmondta Itachinak hogy már nem szereti,mert ő Kabutoba szerelmes.Így a lány faképnél hagyta és haza sietett a nagymamájához ebéd időre.

- Hát te hol voltál ilyen sokáig kislányom?-kérdezte Hakaze.

- A Pataknál voltam Nagymama.-válaszolt Erina,majd leült nagymamájához az étkező asztalra.Hakaze észrevette unokája arcán,hogy történhetett vele valami.

- Történt valami?Talán Kabutoval összevesztetek?-kérdezte aggódva Hakaze.

- Nem,dehogy is Nagymama.Csak az immént itt járt Itachi.-válaszolt unottan Erina.

- Hogy?Mégis mit akart tőled ez az alak?-kérdezte döbbenten Hakaze.

- Könyörgött hogy menjek vissza hozzá,de megmondtam neki hogy már nem szeretem,nem érzek iránta semmit.Megmondtam neki hogy én Kabutot szeretem.-Mesélte a helyzetét a lány.

- Jól tetted kislányom.Ez az alak nem való hozzád,úgy hogy nagyon vigyázz vele!-figyelmeztette Hakaze.

Hakazénak sose volt szimpatikus Itachi,mert mindig úgy gondolta unokája jobbat érdemel.Erina és a nagymamája békésen folytatták az ebédet.Másnap délelőtt Erina a szobájába épp a gyógyító jutsukat nézte át,amikor épp az egyik cselédlány bekopogott az ajtaján:

- Szabad - Jelentette Erina hogy jöjjön be.

- Erina kisasszony,Kabuto úrfi van itt! - szólt Erinának a cselédje.

- Köszönöm Maka,máris megyek! - mondta Erina mosolyogva.

Erina felállt az ágyról és lesietett a nappaliba ahol Kabuto várta.

- Szia szerelmem! - köszönt a lánynak mosolyogva az ezüst hajú fiú.

- Szia - Köszönt neki vissza a lány,és szenvedélyesen megcsókolták egymást.

-Van kedved velem,sétálni egyet? - kérdezte mosolyogva Kabuto.

- Igen - válaszolt Erina,emellett az ajkaira egy puszit is adott,Kabuto ezen elmosolyodott.

Erina és Kabuto a szokásos helyen kézen fogva sétáltak,közben a lánynak épp az Itachival való beszélgetésen rágódott.Ez Kabutonak is feltűnt ezért aggódott hogy történhetett valami a szerelmével.

- Valami baj van gyönyörűm? - fogta meg a lány arcát Kabuto és a szemébe nézett.

- Nincs semmi. - válaszolt Erina

- Édesem látom rajtad hogy van valami. - mondta Kabuto ártatlan kis mosollyal,Erina nem tudta ilyen könnyen becsapni Kabutot.Tisztán látszott rajta hogy lány milyen gondterhelt.Erina ezért nem bírta tovább magába tartani,úgy döntött inkább elmondja neki az Itachival való találkozását.

- Jól van elmondom.Hát tegnap az történt,hogy miután te elmentél,meglátogatott engem Itachi az exem.De én megmondtam neki hogy nem szeretem,nem érzek iránta semmit,megmondtam neki hogy téged szeretlek! - mondta Erina.

- Uchiha Itachi?Sasuke bátyja? - kérdezte Kabuto döbbenten.

- Igen. - válaszolt Erina. -Egy éve történt,Itachival két hónapig tartott a kapcsolatunk,mert sajnos hamar kiderült hogy betegesen féltékeny. Minden kétség nélkül vádaskodott és gyakran dühbe gurult amikor engem meglátott egy sráccal beszélgetni. Sokszor kétségbe vonta, hogy igazat mondok neki. Amikor elmentem egy küldetésre, azonnal elkezdett gyanakodni..És ez engem kikészített idegileg,így az éjjel összepakoltam és otthagytam az Akatsukit.Itachinak meg hagytam egy levelet,amibe közöltem hogy elhagyom!

Egy Uchiha szerelmeWhere stories live. Discover now