-25- Twilight

11.2K 1.5K 3.2K
                                    

25. Bölüm

Bu bölüm, tıbbi ögeler kullanılan kanlı bir ameliyat sahnesini içerir.

3500 kelime ile INTERNITY'nin en uzun bölümüdür.

TIRNAKLARINIZI YEMEĞE HAZIR OLUN :) :)

⤵️⤵️⤵️

Dipnot: Unutulmamalıdır ki bu satırları yazan kişi bu gibi terimsel konularda profesyonel değildir, lakin gereken araştırmayı edindiği bilgiler üzerinden kendi kurgusuyla harmanlayarak ortaya olabildiğince anlaşılabilir dozlarda bir cerrahi operasyon çıkarmıştır. Bu sebeple gerçekle %100 bağı bulunmadığı için olası bir hata, kusur veyahut eksik verilmiş bilgilerden de sorumlu olunmayacaktır. Anlayışınız için şimdiden teşekkürler, duyurulur.

Ayrıca anlatım kolaylığından ve diğeri hakkında yeterli bilgiye erişemediğim için minik bir sahne farklılığı ile bu ameliyat, açık yapılacaktır. ⚠️Anlayışınızı bekliyorum⚠️

Sizden bolca yorum ve oy beklediğim bir bölüm olacak, küfretmek serbest :d

- keyifli okumalar -


***

"Kafatası testeresi."

Hoseok, aldığı komutun hemen ardından istediği aleti Jeon'un avcuna bıraktığında, Jimin çoktan görevini bitirmiş ve verdiği anestezi sonucu dostunu uykuya daldırmıştı.

Jeon başlamak için her şeyin hazır olduğuna emin olduğu gibi son kez baktı mavi tutamların döküldüğü yüze, adımları onun başucunu bulurken yerdeki ayağı ile bastığı düğme yardımı ile yavaşça dikleşmeye başlayan masa, Taehyung'un ense kısmını açıkta bırakan bir boşluğa sahipti ve giriş sağlamak istediği bölge tamamen karşında kalmıştı şimdi siyahlının.

Böylesi daha iyi olacaktı, hareket sistemini kontrol eden bu böcek omuriliğine kadar uzanan bir sisteme sahipti ve eski ameliyat izlerini kullanarak yenilerini önlemek istiyordu.

Jeongguk, sabitlediği diskler sayesinde birazdan kafatası testeresi ile oluşturacağı boşluktan, cihaza en yakın noktaya ulaşmayı hedefliyordu önce kestiği ufacık bir saçsız bölgeden. İki eliyle kavradığı kesici aletin düğmesine basıp çalıştırdığı an, odanın soğuk duvarlarında yankılanan cızırtılı sesle Jimin, saniyelik olarak gözlerini kapamıştı, yatan kişi bir başkası olsaydı bu kadar etkilenmezdi lakin Taehyung onun için çok değerli bir arkadaştı artık.

Keskin aleti kemiğe yaklaştırıp, bölgeye vereceği en az hasarla beraber şimdi kesmeye başlamıştı yavaşça.Bir yandan da maskesinin altından şu an ne yaptığını anlatıp, pür dikkat yaptığı işe odaklandığından, soldaki ekrana henüz yüzünü çeviremediği için diğerlerine yöneltmişti soruyu.

"Serebellum'un anterior kısmından giriş yaptık, Hoseok monitörde ne görüyorsun?"
Delta, ekrana dikkatle bakarak açtıkları kanalın durumunu izah etmek için araladı dudaklarını.

"Arterio venöz bölgesinde, atar damarın yumak şeklinde toplandığı noktada, ulaşmak istediğimiz sinir bölgesine yakın olan ve kanamaya eğilimli bir damar bulunmakta, dikkatli olmalıyız Efendim."

Internity を Taekook ✓Onde histórias criam vida. Descubra agora