Κεφάλαιο 30ο

601 55 75
                                    


𝒜𝓂𝑒𝓁𝒾𝒶


Η Αμέλια δεν ήταν ποτέ απο τους ανθρώπους που πίστευαν στους στόχους του νέου έτους και όλες αυτές τις ηλίθιες λίστες με πράγματα που ποτέ δεν έκαναν οι άνθρωποι και είχαν σκοπό να κάνουν. Ποτέ δεν είχε επίσης αυτήν την αίσθηση πως αυτό θα ήταν ή δεν θα ήταν το έτος που άλλαζε η ζωή της. Ήταν της πεποίθησης πως η ζωή του ατόμου μπορούσε να πάει από το χειρότερο στο καλύτερο ή το αντίθετο οποιαδήποτε ώρα και στιγμή της ημέρας. Μπορούσες ένα όμορφο πρωινό να χάσεις τον αδελφό σου ή μία βροχερή νύχτα με καταιγίδα να σου κάνει ερωτική εξομολόγηση αυτός που θες - τα πάντα ήταν θέμα τύχης και όχι σχεδιασμού ή λίστας. 

Παρ' όλα αυτά δεν μπορούσε παρά να χαμογελάσει στο γεγονός ότι ο χρόνος είχε μπει πολύ όμορφα και οι πρώτες του μέρες ήταν σαν όνειρο. Έτσι της είχε δημιουργηθεί η πεποίθηση πως ένα τόσο όμορφο ξεκίνημα σήμαινε όμορφη συνέχεια. Μάλλον επειδή δεν διάβαζε πολλά βιβλία ή δεν έβλεπε πολλές σειρές. Άλλωστε η ζωή ήταν ένας τροχός για καλό ή για κακό και για όλους έρχεται η σειρά και στην ευτυχία και στην δυστυχία. 

Σε πλήρη άγνοια για το τι επρόκειτο να συμβεί σε σαράντα λεπτά απο εκείνη την στιγμή, η Αμέλια μπήκε εύθυμη μέσα στο μικρό σκοτεινό δωμάτιο του τεχνολογικού εξοπλισμού χαιρετώντας κάποιους απο την ομάδα και την τεχνολογική υποστήριξη. 

''Καλημέρα παιδιά'' τους αποκρίθηκε και ύστερα γύρισε στην Έλενορ ''Buenos dias, mi cariño''. 

''Ξέρεις ότι το να χαιρετάς εμένα στα Ισπανικά είναι ρατσιστικό, έτσι;'' την ρώτησε ειρωνικά η Έλενορ καθώς πέρασε ένα χέρι γύρω από την μέση της ''Σαν να χαιρετάς κάποια Ινδή λέγοντας namaste''. 

''Ω έλα τώρα, το κάνω μόνο για να σε εκνευρίσω'' γέλασε η Αμέλια ''Δεν θα το έκανα ποτέ σε κάποιον άλλον. Εξάλλου, ξέρω Ισπανικά''. 

''Νομίζεις ότι ξέρεις, υπάρχει διαφορά''. 

''Ο Μάριο μου λέει πως με λίγη εξάσκηση θα γίνω πολύ καλή αλλά κρίμα που είναι ο μόνος που κάθεται να μιλήσει μαζί μου''. 

''Συγνώμη αλλά κάθε φορά που μιλάμε Ισπανικά μετανιώνω κάθε απόφαση που με οδήγησε σε αυτήν την κατάσταση''. 

''Έχουν περάσει είκοσι μέρες και η Έλενορ μετανιώνει την απόφαση της να είναι μαζί με την Αμέλια'' γέλασε δυνατά η Αχμάρ προς τον Ντάνιελ και έτεινε το χέρι του προς αυτόν ''Να πέφτει το χρήμα''. 

Πριν σβήσουν τ' αστέριαΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα