Κεφάλαιο 16ο

477 55 58
                                    


𝐸𝓁𝑒𝒶𝓃𝑜𝓇


Η Έλενορ είχε συνεργαστεί και θα συνεργαζόταν σε όλη την διάρκεια της καριέρας της με πολλά άτομα που δεν άνηκαν στο αστυνομικό σώμα όμως ποτέ δεν θα γνώριζε άτομο που ήταν περισσότερο αντί-επαγγελματικό ή μη συνεργάσιμο όσο η Αμέλια Άντερσον. Η κοπέλα ήταν μία προσωποποίηση του διαβόλου, η πιο σατανική ψυχή που υπήρχε πάνω στο πλανήτη μέσα στο σώμα μίας λευκής εικοσάχρονης Αμερικανίδας με μαύρα ρούχα. Αυτό μπορούσε να το πει με σιγουριά έχοντας γνωρίσει περισσότερους εγκληματίες από ότι μπορούσε να θυμηθεί. 

Εκείνη την μέρα ήταν προγραμματισμένο να αρχίσουν τα μαθήματα άμυνας όμως η Αμέλια ήταν φανερό πως δεν θα το έκανε εύκολο ούτε σε εκείνη ούτε στον Ντάνιελ που είχαν αναλάβει να την προετοιμάσουν αυτές τις τρεις εβδομάδες. Από την πρώτη στιγμή που μπήκε στην αίθουσα με μία κοντή μαύρη φούστα και ένα μισό σκισμένο καλσόν που η Έλενορ το είχε δει και σε άλλα κορίτσια και απορούσε πως είχε γίνει μόδα, ήταν φανερό πως η Αμέλια δεν θα συνεργαζόταν εύκολα. 

''Καταρχάς άργησες'' της αποκρίθηκε εκνευρισμένη κιόλας η Έλενορ. 

''Καλημέρα δεν λες;'' την ρώτησε ειρωνικά και ύστερα στράφηκε στον Ντάνιελ ''Καλημέρα''. 

''Άσε την ρε Έλενορ ακόμα δεν μπήκε'' την μάλωσε ο Ντάνιελ και έκανε μία μυστική χειραψία που είχαν φτιάξει με την Αμέλια. Η Έλενορ ξεφύσησε και σκέφτηκε πως πρόσεχε δύο παιδιά παρά πως δούλευε σε μία υπόθεση της αστυνομίας της Νέας Υόρκης. Η Αμέλια ήταν από μόνη της κομμάτι δύσκολο όμως μαζί με τον Ντάνιελ θα ήταν σχεδόν αδύνατο να επιβληθεί. Ο τελευταίος είχε μια τάση να μετατρέπεται σε ένα εικοσάχρονο αγόρι (όχι πως δεν συμπεριφερόταν ήδη έτσι) κάθε φορά που βρισκόταν με την Άντερσον, ίσως επειδή του είχε λείψει εκείνη η εποχή και απεχθανόταν την ηλικία των τριάντα. 

''Να την αφήσω;'' ρώτησε η Έλενορ ''Κοίτα την πως έχει έρθει'' είπε και έδειξε επιδεικτικά τα ρούχα της κοπέλας. 

''Συγνώμη, αλλά προσπαθείς να την μειώσεις σαν γυναίκα επειδή φοράει στενά ρούχα;'' την ρώτησε απειλητικά ο Ντάνιελ ''Αυτό είναι πλήρως...-''. 

''Δεν με πειράζει αυτό!''. 

''Οπότε σ'αρέσουν;'' ρώτησε προκλητικά η Άντερσον όμως η Έλενορ την διέκοψε. 

''Όχι'' της απάντησε ''Πως θα κάνουμε μαθήματα άμυνας άμα είναι με φούστα ρε τούβλο; Πρέπει να της βρούμε ρούχα''. 

Πριν σβήσουν τ' αστέριαΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα