The Stalker-UPDATE

2K 86 49
                                    

Hiiiii
Ne znam uopšte kako da započnem ovo,ali,pretpostavljam da je najbolje od početka hah
Svesni ste i sami da me dugo nije bilo, to je valjda taj prekid u odrastanju i drago mi je što se to dogodilo jer sam pronašla sebe i pronašla sam lepotu u samom saznanju da živim i tako sam pronašla svoj put nazad ka svojoj prvoj ljubavi i verujem najvećoj a to je-pisanje.

Ne znam kakve sam ideje imala pre godinu dana, bitno je da sam ostavila preko 100 notes'a sa otprilike upustvima u kom pravcu želim knjiga da ide a dalje je na meni da odlučim.Morala sam ispočetka pročitati svoje delo kako bih se prisetila svega i veoma je čudan osećaj,stran.

Moram priznati da sam zadovoljna sa tematikom knjige i jasno mi je ka čemu sam išla ali ovu knjigu je potrebno temeljno razraditi i želim vas obavestiti o tome.Svaki chapter ću detaljno prepraviti i verujem da ću ih spojiti.

Malo bolje da objasnim- npr chapter 1,chapter 2 i chapter 3 ću spojiti u jedan chapter jer sada smatram da su previše kratki i razgovore ću promeniti, celu priču kao celinu ću podići na viši nivo jer sada to verujem da mogu sa napunjenih 20godina jer nemam više 16 i želim ubaciti tu ozbiljnost koju tada nisam mogla baš onako kako sam želela haha.

Sve što sam obećala da ću napisati, napisaću i sve neobjavljeno ću objaviti.Neverovatno mi je posle svega koliko obaveštenja i dalje dobijam od strane ove zajednice.Vaša vernost i ljubav prema mojim delima me ostavlja bez daha i neizmerno vam hvala na tome.

Jedino što mogu da uradim kako bih se potrudila da vam to što bolje uzvratim je da pišem što bolje i da svakoj priči dam kraj kakav je zazlužila imati i da vas ne razočaram. 

Nadam se da se radujete budućim nastavcima koji će biti objavljivani što je brže moguće ali prvo mi je potrebno par dana kako bih sve ispravila, hvala vam na strpljenju i kao i uvek

Hvala vam na svemu i saljem vam svu ljubav ovog sveta zajedno sa mračnim strancem i anđelom koji jedva čekaju da saznaju šta će se dogoditi i sa njihovom ljubavnom pričom, zar ne hahaha

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 09, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

The Stalker (EDITING!)Where stories live. Discover now