3. časť

2.7K 121 14
                                    

"Ľahni si na posteľ."

„H-Harry, ničomu z toho nerozumiem. Ako to, že si nažive? Myslela som si, že si-"

Harry hlasno zatvoril dvere za mnou a cítila som, ako sa mu ruka pevne ovinula okolo môjho krehkého krku a jeho pery sa tlačili na môj krk. Slová sa mi zastavili v hrdle, dych sa mi zasekol, keď jeho dlhé prsty trochu stlačili jednu z najdôležitejších častí môjho tela.

"Prešlo len 14 dní a zdá sa, že si zabudla, kto je kurva vo vedení."

Jeho hlas bol tichý šepot, napriek tomu však poslal smrtiace brnenie do celého môjho tela. Priamo za mnou som počula jeho jemné dýchanie; Cítila som, ako mu horúci dych prechádza cez môj nahý krk, keď mi prehodil moje krátke vlasy, aby získal väčší prístup.

„Teraz buď dobrým dievčaťom a lahni si na posteli."

Jeho ruka pustila hrdlo a trasúcim spôsobom som si ľahla na posteľ a rozhodla som sa ležať na bruchu. Ťažko som dýchala, strach mi pretekal skrz moju myseľ. Strach bol taká smiešna emócia; keď to bol čistý, surový strach, vaše telo sa cítilo úplne napäté a vaša myseľ by sa roztočila. Zrazu ste sa nemohli sústrediť na malé veci; mohli by ste sa sústrediť iba na to, čo sa v súčasnosti deje - čo ohrozuje váš život.

Už to bolo 14 dní, čo som zažila taký strach. Prechádzala som od strachu takmer každý deň k ničomu. Preto som bola niekedy paranoidná.

„Nechcela som ťa zradiť," povedala som rýchlo, môj hlas ostričal a prosil, aj keď som vedela, že Harry nebol človek, ktorý sa nad niekým zľutoval - zvlášť ak ho zradil. „Vyhrážala sa Fran - hrozila, že jej odreže všetky prsty. Keby sa len mne vyhrážala, nepovedala by som jej to - prisahám. Musíš ma počúvať! Nechcela som to robiť. Nemala som na výber!"

„Nechcem počuť výhovorky." Harryho prísny hlas ma okamžite prerušil a trhlo somnou, keď som cítila, ako sa mu jeho ruka krúti okolo môjho členku. „V skutočnosti nechcem vôbec počuť tvoj hlas.

„Nie, nie, nie," okamžite som proti nemu bojovala, vykopla nohu a snažila som sa vyliezť v slepej panike. Netušila som, čo plánuje robiť, ale vedela som, že to nebude dobré, pretože sa na mňa hneval. Keď Harryho ruka zovrela môj členok silnejšie, bola som skutočne blízko k slzám, pritiahol ma k nemu a roztiahol mi nohy. "Nechcela som to urobiť! Prečo ma nepočúvaš?"

"Čo som to len hovoril?" Zareval Harry a jeho pokoj sa stratil. „Nepovedal som ti, aby si zatvorila svoje ústa?"

"J-Ja"

"Vyzleč si nohavice."

Zastavila som sa v protestoch a pozrela som sa cez rameno, aby som videla Harryho zelené oči, ktoré na mňa pozerali. "Čo? Prečo?"

"Mám plné zuby tvojich kecov." Harry zareval a siahol do vrecka. Moja tvár bola viditeľne zblednutá, keď som ho zbadala ako vytiahol vreckový nôž, mal špicatý okraj. Špicatý koniec malého, ale smrteľného noža  žiaril v osvetlení mojej izby a cítila som sa, akoby sa mi srdce zastavilo.

"Nie!" Začala som znova vzdorovať, ale Harry ma chytil za členok a držal ma na mieste. Vrtela som sa ako ryba na suchu, kričala som na protest a prosila som ho, aby mi neubližoval. Vedela som, čo s tým nožom môže urobiť, a táto myšlienka ma vydesila.

„Vyzleč si tie skurvené nohavice, inak ich rozrežem." Harry ostro prikázal a držal nôž v ruke, akoby to bolo pero alebo niečo také.

Okamžite som mu vyhovela, moje dýchanie bolo nepravideľné, keď som sa vyzliekla z džínsov. Musela som sa trochu zdvihnúť na posteli, aby som ich úplne vyzliekla a hodila ich na zem. Teraz som sa prudko chvela. Čo plánoval so mnou robiť?

UNSTABLE //h.s. *SEQUEL TO TWISTED*Where stories live. Discover now