❀oznámení❀

185 1 0
                                    

Na začátek bych chtěla oznámit, že nejsem vlastníkem postav a míst z Harryho Pottera. Všechny práva proto patří J. K. Rowlingové.

Zároveň bych chtěla říct, že postavy Maeve, Christiana, Lae a několika dalších jsem si vymyslela sama, a proto prosím, aby je (stejně jako jejich osudy) nikdo bez mého svolení nepoužíval a nikde nepublikoval.

Chtěla jsem to říct hlavně, protože jsem nad jejich osudy strávila docela dost času, a proto by mi vadilo, že by si někdo mohl mé dílo přivlastnit.

Takže jestli to chcete někde publikovat, tak mi to předtím oznamte a nezapomeňte mě tam označit nebo uvést jako autora.

V této knize by to nemělo být nějak podstatné, ale upravila jsem si některé roky narození postav z období Pobertů (jestli tu dobu tak můžu nazvat).

Znamená to, že Bellatrix Blacková chodila do stejného ročníku jako James Potter a spol. V tomto ročníku se také bude nacházet Lucius Malfoy a Rudolfus Lestrange.

O ročník níž pak budou chodit Noir a Regulus Blackovi, Narcisa Blacková a Rabastan Lestrange.

Bude to pak potřeba v prequelu (který nevím jestli vydám).

Jelikož si myslím, že je zbytečné, když někdo mluví cizím jazykem (např. francouzština nebo ruština), abych to psala přímo tím daným jazykem, budou tyto dialogy psaný kurzívou. Přičemž zbytek bude normálně v angličtině/češtině.

Jestli moje kniha bude někoho zajímat, tak mám v plánu vydat ještě jednu knihu, která bude s touto souviset. Byl by to příběh o matce Maeve, takže by tomuto příběhu předcházel (byl by to prequel).

Myslím si, že s pravopisem nemám nějaký velký problém. Ale přece jen jsem taky jenom člověk, proto se mi občas stane, že udělám nějakou chybu nebo překlep. Proto jestli někde uvidíte nějakou chybu, ať už v pravopise nebo interpunkci, tak neváhejte a klidně mi to napište. Vůbec se nebudu zlobit a budu jen a jen ráda. Děkuji.

𝕄 𝔸 𝔼 𝕍 𝔼Where stories live. Discover now