2./10.

374 17 4
                                    

Délután elmentünk a lányokkal a bazárba. Pontosabban Zvel kettesben akartunk menni, de Bethanienak is jönnie kellett. Az út csendben telt. Én vezettem, melettem Zendaya ült, hátul meg sminkelt a kis ribike.

Miután leparkoltunk elkezdtünk nézelődni. Annyira cuki ruhákat vettem. De a legfontosabb, amit találtam, az egy Pókeberes telefontok volt, ami illett Tom telefonjára. Drága barátom ezer éve kutat már egy Pókemberes tok után és másmiet nem is hajlandó a telefonjára tenni. Hat képzelhetitek, hogy nézhet ki a hátulja. Megvettem a tokot.

A sikeres vásárlás után beültünk egy  kávézóba. Én és Z rendeltünk mind a ketten egy egy lattet, de Bethanie flörtölve drámázott a pincérnek, hogy mit rakjanak és mit ne a kávéjába. Mondjuk kétlem, hogy articsókát tartanak egy kázézóban.

A pincér segély kérően nézett ránk, mire csak meg forgattunk a szemünket jelezve, hogy nem önszántunkból hoztuk magunkal. Befogtam a kis ricanc, száját majd csak ennyit mondtam: ugyan azt kéri, mint mi, csak cukor nélkül. Erre a pasa kicsit megnyugodott, kis türelmetkért, és mondta, hogy hamarosan hozza az italainkat.

- Lányok szerintetek melyik srác néz ki legjobban?- kérdezte a hisztis kis csaj.

- Honnan?- nézett rá furcsán Z.

-  Azok közül, akikkel jöttünk.- rebegtette a műpilláit a Barbie baba.- Én nagyon oda vagyok Tomért, de egyszer meghallottam, hogy egy ribanccal randizik.

- Nem értem Haz mit lát benned?- tettem fel a kérdést inkább magamnak.

- Hogy mered Haznak hívni?!- akadt ki, mire kihozták az italainkat.

- Te még a fa sorban sem voltál amikor én találkoztam Hazzal.- ittam bele a kávémba.- Az de rég volt.

- Biztos. De hogy lettél Lu?- terelte a témát eléggé random. Wow.

- Z, te már hallottad a történetet?- kérdeztem, mire a mellettem ülő lány, aki eddig csendben volt elkezdett nevetni.

- Ja, egyszer Tom mesélte. Mondjuk nem tudom menyire színezte ki.- röhögött.

- Na és, hogy történt?- érdeklődött Bethanie.

- Amikor kicsik voltunk eléggé sokat lógtam Harryvel és Sammal. Egyik nap a játszó téren játszottunk amikor oda jött hozzánk Tom és HAZ.- hangsúlyoztam ki a Haz szót, ami Bettykének eléggé nem tetszett.- Tom elkezdte piszkálni a fiúkat én meg rászóltam, hogy hagyja abba. Erre azt mondta, hogy "Ha nem még is mit csinálsz Lu..." nem fudta befejezni a mondatot, mert betörtem az orrát.

- Nekem azt mondta, hogy ellökted.- csodálkozott Zendaya.

- Azt mondtuk mindenkinek, hogy leesett a mászókáról.- ittam meg az utolsó kortyot a poharamból.

Jóban-rosszban, veled együtt (Tom Holland ff.)Where stories live. Discover now