10.

568 21 0
                                    

Nevetve lépünk be a házba. Minden szem egyből ránk szegeződött. Ahogy látom, már itt vannak a karácsonyfások is.

- Ti mit szívtatok, hogy ilyen jóban vagytok?- kérdezte Sam. Na, most jön a faggatás.

- Csak rájöttünk, hogy felnőttek ként kéne viselkednünk és nem kéne folyton veszekedni.- vont vállat Tom.

- Ti, felnőttek?- nézett ránk számonkérően Haz.- Még Paddy is felnőttesebben viselkedik nálatok.

- Ti 100% használtatok valami tudat módosító szert. Magatoktól nem lehettek ilyen jóban.- mondta Harry, majd a többiekre nézett.- Ki mikorra fogad, hogy mikor vesznek össze.- dögölj meg Harry Holland! Nem fogunk összeveszni. Akkor sem.

- De Harry, nézd milyen jól el vannak. Inkább azt tippeljük meg, mikor házasodnak össze.- nevetett Harrison. Gyerünk srácok, ha nem veszekedünk, már egyből össze kell házasodnunk?

- Bunyó lesz.- vágta rá Harry.

- Nem, hazasság.- szólt közbe Haz.

- Egyik se.- szált be a vitába Tom.

- Bunyó

- Házasság

- Egyik se

- Jó, én szerintem iszok egy kávét a konyhában.- vettem le a kabátomat.- Nem csatlakozik hozzám valaki?- néztem végig a többieken, akik még nincsenek benne a veszekedésben.

- De.- mondták egyszerre. Elképesztő, hogy min képesek veszekedni. Mindegy. Csináltam 4 kávét majd leraktam a többiek elé.

- Ezek most tényleg ezen veszekednek?- nézett rájuk Paddy értetlen fejjel. Éppen a konyha asztalnál ülve iszogattuk forró fekete italainkat.

- Igaza volt Haznak,- mondta Sam, majd hatás szünetet tartott- Paddy, te tényleg felnőttesebb vagy ezeknél.- bökött ujjával a még mindig veszegető trióra.

- Ezeknél még egy öt éves is felnőttesebb.- cstlakoztam a beszélgetéshez.

- És neked ez az első karácsonyod velük.- nézett Sam Zendayara. Hát ja. Az egyik évben valami hülyeségen összeverekedtek. Alig bírtuk szétválsztani őket.

- Nem megyünk szétválasztani őket? Mondhatnánk nekik, hogy díszítsük fel a fát.- ajánlotta Z. Jó ötlet.

Átmentünk a nappaliba, ahol a fiúk még mindig veszekedtek. A fa már állt, már csak a díszeket kellett felrakni rá. 2 mérteres lehetett és elég szép volt. Emlékszem az egyik évben rádőlt Tomra a fa. Nagy káromkodások közepedte mászott ki alóla, de eléggé vicces volt. A zöld tűlevelek rátapadtak a ronda karácsonyi pulcsijára. Végülis ő akart a fával táncolni.

Jóban-rosszban, veled együtt (Tom Holland ff.)Where stories live. Discover now