1.

1K 32 0
                                    

Idegesen vezetek fel felé a hegyen. A hó nagy pelyhekben hullott és már kezdett sötétedni. És hogy hova tartottam? Egy kis erdei faházba. A legjobb barátom Harry meghívott, hogy töltsük ott a karácsonyt a baráti társaságunkal: Sammel, Hazzal, Paddyvel és egy új taggal, Zendayaval. Tökéletesnek ígérkezik. Egy dolgot kivéve. Ott lesz Ő. Ezért vagyok ideges.  Utállom. De nagyon. Hogy miért? Hosszú történet, de ameddig oda érek a házhoz elmesélem.

Régebben egy párt alkottunk. Az emberek csak " az álom pár" ként emlegettek minket. De tavaly karácsonykor minden megváltozott. Pont abban a faházban töltöttuk a karácsonyt a bandával. Kapott egy telefon hívást és azt mondta el kell mennie. Azt mondta másnap reggel jön. Ameddig nem volt ott, mi a fiúkkal leültünk TVt nézni. Valami film premierje ment, amikor -a TVben- megjelent egy fekete limuzin és Ő szállt ki belőle egy szőke kiscsajjal. Ezzel még semmi gondom nem volt, mivel többször kísérte már barátait premierekre. A kamerák egyből a párra szegeződtek, aztán oda menthozzájuk a riporter. Annyira nem is érdekelt miröl beszélgetnek, így az instat nézegettem. Egy mondat mégis arra ösztönözött, hogy oda figyeljek. "Mert járunk." Ami a legjobban fájt, hogy ezt az ő szájából hallottam. Azt is elmondta, hogy ezt velem csak az ünnepek után akarta közölni. Aztán megérdezte a riporter Tőle, hogy nem fél- e, hogy látom ezt. Csak annyit felelt rá, hogy "Úgy se néz film premiereket". Egy világ dőlt össze bennem és a szívem több millió darabra tört. Szememből lefolyt egy könny csepp, majd sorra kezdett záporozni a többi is. Sírva rohantam fel a szobámba, majd összepakoltam a cuccomat és elakartam indulni haza, de nem engedtek el ilyen állapotban. Végül Harry hazavitt. Ez után január 1- ig semmi élet jelet nem adtam magamról. Az újévben viszont úgy döntöttem tovább lépek. Ki a fényre. Ez után csak egyszer láttam Őt. Harry és Sam születésnapi buliján. Akkor sem beszéltünk. Mondjuk nem is tudtunk volna, mert a kis szőke Barbi babáját falta egész végig. Aztan úgy egy hónapja szakítottak.

Ahogy befejeztem a történetet megérkeztem. Az első autó amit megláttam az az ő Audija volt. Jól van Lucy, maradj a tervnél és kerüld el! Mondtam magamnak, majd kiszálltam a kocsimból.

Jóban-rosszban, veled együtt (Tom Holland ff.)Where stories live. Discover now