11.

519 22 0
                                    

Miután sikerült szét szednünk a fiúkat elkezdtük díszíteni a fát. Hát, eléggé híresek vagyunk arról, hogy a karácsonyfa díszítéshez nem értünk. De nagyon nem. A fa általában szívárvány színben szokott pompázni, de nem baj, ezzel menőzni instán. Idén sem volt máshogy. A fa alá mindenki berakta azt az ajándékot amit hozott. Mint minden évben idén is kihúztuk, hogy kinek adunk ajándékot. Mázlira én Zt húztam, így egyszerű volt neki ajándékot találni. Vettem neki egy smink készletet.

Mindenki elment lefeküdni. Mindig reggel nézzük meg mit kaptunk.

Valahogy este nehezen aludtam el pedig jó alvó vagyok. Volt egy nagyon furcsa álmom. Kívül álló ként láttam az egészet.

Tommal korcsolyázunk a ház melletti tavon. Egyszer csak megáll. Én is lassítok. Valmit magyaráz. Elkezd alattam repedezni a jég, majd beszakad. Én elmerúlök a vízben. Tom megpróbál kiszedni a jeges vízből és közben segítségért kiabál. A házból kirontanak a többiek. Zendaya a telefonál valakivel és eléggé próbál megértetni vele valamit. Közben Tom kiszed engem a víz alól és a jégre fektet. A bőröm sápadt. Az előbb említett fiú leveszi a kabátját, majd rám teríti és magához ölel. Gondolom a testhőmérsékletét próbálja átadni. Pár perc múlva megérkeznek a mentők. Áh, tehát Z velük beszélt. A mentő felrakták a testem egy hordágyra és beraktak a kocsiba. Az egyik pasas még diskurált valamit a barátaimmal, majd Tom beszált mellém a mentőautóba, majd elvittek a kórházba. Végülis ebben a kórházban mi már ismerősök vagyunk. A következő kocka már az volt, hogy fekszek egy kórteremben eszméletlenül, Tom fogja a kezem és sír.

Ekkor ébredtem fel. Nem tudom mi volt ez az egész, de engem nem annyira szoktak érdekelni amik az álmaimban történnek. Mindre úgy tekintek, mintha csak az agyam akarna engem provokálni. Azt akarja, hogy tartsak valamitől, ami nem fog megtörténni. Én nem fogok ilyen dologtól tartani. Inkább élvezem az életet.

Jóban-rosszban, veled együtt (Tom Holland ff.)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant