~Δεν σου πάει να είσαι τσουλακι~

50 7 5
                                    

Προσοχή στο κεφάλαιο υπάρχουν ακατάλληλες σκηνές και υβριστικές λέξεις. Διαβάστε με δική σας ευθύνη!

14/3/20

Σήμερα έχω γενέθλια...
Ναι ξέρω... Πάρτι, πότα και μαλακίες. Αλλά δεν μπορώ να το ακυρώσω τώρα! Όλοι έχουν σκοπό να έρθουν, έτσι πρέπει να τα κανονίσω όλα να είναι τουλάχιστον αξιοπρεπέστατα αν και βαριέμαι τού πούστη.

Έχουμε στήσει όλες τις παπαριές για την κωλομουσικη, έχουμε βάλει όλες τις μαλακίες για τα ποτήρια και όλα τα δωμάτια είναι ετυμα για το γαμήσι. Ανάβω ένα τσιγάρο και μονολόγω αφού βαριέμαι, σαν την πουτάνα, την ζωή μου.

"Σκατά όλα! Τί μαλακίες πάμε να κάνουμε για μια γαμωημερα;" Ψιθυρίζω και ξαναπερνάω το τσιγάρο ανάμεσα στα χείλι μου.
Πάντα σκεφτόμουν έτσι. Πάντα μισούσα τα πάντα... Απλά έπρεπε να έχω φίλους οπότε έκρυβα τι στα αλήθεια σκεφτόμουν και γίνομουν το καλό κορίτσι του μπαμπά. Αυτό όμως δεν αλλάζει το τί αγαπάω. Όπως και το ότι είμαι ερωτευμένη με τον Κώστα.

Ο Κώστας για κακή μου τύχη άκουσε τους ψιθύρους μου οπότε ρωτάει τη παπάρια που είχε μέσα στο κεφάλι του.

"Τί έπαθες; Γιατι φαίνεσαι έτσι;" Λέει και φυλακίζει το πρόσωπο μου στα χέρια του. Μου αρέσει όταν κάνει κάτι τέτοια.
"Τίποτα απλά η γαμωημερα δεν λέει να περάσει" λέω ότι σκατά μου έρχεται πρώτα στο μυαλό
"Αυτή η γαμωημερα είναι η ποίο σημαντική από όλες!" Λέει "Αν δεν υπήρχε αυτή η μέρα δεν θα ήσουν εσύ, σήμερα εδώ, μαζί μου! Δεν θα τα είχαμε! Με κατάλαβες;" Η φωνή του ήταν σταθερή και προσπαθούσε να με πείσει με τον τρόπο του να ξαναγίνω όπως ήμουν παλιά. Γλυκιά
"Αυτή είναι η χειρότερη σκατοημερα που υπάρχει γαμώτο! Θα ήταν καλύτερα να μην έχω γεννηθεί! Όλοι θα ήμασταν καλύτερα! Δεν θα ένιωθα όσο πόνο νιώθω τώρα!" Λέω σκληρά και σταθερά. Με κοιτάζει με γουρλωμενα μάτια από τό ξαφνιασμα και απομακρύνει τα κωλοχερα του από το πρόσωπο μου.

Δεν ξέρω αν θέλω να ούρλιαξω ένα 'τελειωσαμε' ή ένα 'σ αγαπάω'. Απλά δεν ξέρω.  Από την μία, όλο και κάποια παπάρια θά κάνει και θά με πληγώσει, από την άλλη γιατι να κάθομαι να μαζεύω τα πράγματα μου; Σίγουρα ένα κόμμάτι  βαριέται όλα αυτά που περιλαμβάνει όταν χωρίζεις κάποιον ενώ μένετε μαζί αλλά ένα άλλο κομμάτι μου δεν θέλει να χάσει αυτόν τον άνθρωπο.

-

Η ώρα είναι 7 και έχει μαζευτεί όλο το σχολείο στο πάρτι από τώρα. Ο ένας το είπε στον άλλον και ο άλλος σε άλλον. Έτσι έχω πολλά άτομα να κάνω παιχνίδι. Ο Άλεξ ήρθε με ένα υποκείμενο της λάσπης που νομίζω πώς είναι κοπέλα του. Αν αυτό που βλέπω μπορεί να θεωρηθεί κοπέλα.

Κολλημένοι στο 'Φίλοι'Where stories live. Discover now