* lacrimi *

37 4 0
                                    

Inca, eram mirata de faptul ca am o sora de care nu aflasem pana in prezent, merg langa ea, unde incep sa o analizez, era frumoasa, par castaniu, ochi verzi, inalta, silueta, pur si simplu, era frumoasa, dar noi nu semanam deloc, nu inteleg, se ridica si se indreapta catre salonul meu, eu mergeam langa ea, incercam sa ii spun cine sunt, dar nu ma auzea, ajunge in fata salonului, si se uita prin geam la mine, si la Klaus care imi canta, si a rostit ceva :

" Hai surioara, stiu ca poti, cu totii te iubim, te-am iubit inca din prima zi cand te-am adus acasa de acolo, de la casa de copii, dar, eu nu am avut ocazia sa iti daruiesc o copilarie, cum multe alte surori au, eu a trebuit sa plec, si sa fac bani, pentru a-mi putea intretine si eu familia, cand te vei trezi, iti voi spune totul, esti puternica, si o poti face, te iubesc "

Sora mea face un pas inapoi, uitandu-se lung prin geamul care " ne despartea ",m-am pus in fața ei, si am inceput sa gesticulez, pentru a-mi simti prezenta, dar nicio reactie, ori se intampla-se ceva cu mine, ori cu ei .

* chitara s-a oprit *
Pentru un moment, am crezut ca ma trezesc din acest cosmar, deoarece imi auzeam alarma telefonului .. Doctorii fugira catre sala mea, eu incepusem sa ma rostogolesc printre ei, neintelegand .. DE CE ? Doctorii il scot afara pe Klaus, care era plin de lacrimi, si imi dau seama ca .. Nu a fost alarma telefonului mei, ci .. A fost aparatul care ma mai tinea in viata, in mijlocul celor care ma iubesc .. Care ma protejeaza, pe el, aparea o dunga, care de altfel, ma facea sa plang .. Cred ca e semnul mortii mele .. Corpul meu, are sa fie mutat pe o targa, iar doctorii il scot din acel salon, si fugira cu targa, printre persoane .. Ca o saniuța, pe zapada, doar ca situatia nu era una tocmai de distractie, ci din contra, era una de disperare, toata familia mea, prietenii, Carrie .. O luau pe urma mea, parca fugeam de ei .. Oare asta imi doresc ? Dupa ce am intrat intr-o sala pe care scria "interzis persoanelor straine, URGENTA ", acesora le-a fost inchisa usa in nas .

* dupa 4 ore *

Mama mea era intinsa pe podea, alaturi de sora mea, si de Klaus, care, canta fara oprire, cu lacrimile care nu mai aveau loc pe fața lui .. Ei, asteptau raspunsul meu, nu al doctorilor, asteptau raspunsul meu :" sunt atat de puternica pentru a trece peste asta ? Sau nu . " , dar eu nu voi uita niciodata ce mi-a spus Carrie, ca ea nu ar mai avea viata fara mine, si aleg sa raman, aleg sa lupt, pentru familia mea, pentru Carrie, pentru Klaus .. Aleg sa raman printre ei .

* dupa o ora *

Domnul doctor iese din aceea incapere ciudata, secretoasa, cu un zambet de neimaginat spunand " AM SALVAT-O ", in momentele acelea, mamei mele i-au țâșnit lacrimile, dar nu de tristete, ci de raspunsul pe care l-am dat, cel de a ramane, cel de a merge inapoi in camera mea .. De a scrie din nou in jurnalul meu, unde, am o coronita, primita de la klaus pe data de 17 aprilie, iubeam aceea coronita, nu o voi arunca niciodata ..

❤Fata cu un pian si o iubireUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum