Seara..

135 7 0
                                    

Era o seara normala, ca a oricarei adolescente, primesc un like pe ask, de la o persoana străina pe nume Klaus . La scurt timp, imi fac curaj, si îi scriu pe facebook :

-" buna, ne cunoastem ? "

-" nu, dar am putea "

Si din aceea zi, am vorbit incontinuu. Avea parul saten si ochi caprui .. Putin mai mic de statura .. Se comporta frumos, si era foarte prietenos, asta m-a facut parca, sa-l indragesc ..

❤ Dupa o luna❤

Eu si Klaus nu am mai vorbit de o saptamana .. Imi e dor de el. Dupa o zi obositoare la scoala, am venit acasa, unde, m-am asezat direct la pian, m-am uitat lung la el, si am inceput sa cânt, pianul eu nu-l consider un instrument, il consider, cel mai bun prieten al meu .. Printre aceste acorduri de pian, reuseam sa-mi gasesc linistea, linistea sufleteasca . dar, bineînteles acest vis a fost întrerupt de o melodie care venea de nicaieri .. Asemenea piesei " all of me ", iar un mesaj pe telefon intrerupe si acest moment melancolic, cine era ? Insuși Klaus, cu un mesaj :

-" sper ca esti bine, imi e dor de tine, micuțo "   Klaus.

Fara ezitare, am raspuns :

-" si mie imi e dor de tine "

In a doua secunda o sun pe cea mai buna prietena a mea, pe nume Carrie. Convorbire :

-" alo, Carrie ? "

-" Da Iris, eu sunt "

-" Nu o sa iti vina sa creeeeezii !! "

-" Lasa-ma sa ghicesc, ti-a scris Klaus !"

-" Daaa, cum ai ghicit "

-" Te cunosc nebuno "

-" Mai vorbim, ma duc la duș, pa "

-" Pa "

Dupa ce terminaseram si dusul, imi era somn, m-am bagat repede in pat si mi-am luat telefonul, si am inceput sa sa ma uit la poze cu Klaus, si era asa frumos, si chipeș, si aratos, si zzzzZZZZzzzz°°°, am adormit .

❤Fata cu un pian si o iubireUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum