intalnirea " cuplurilor "

92 5 0
                                    

Dupa ce am mancat ce a pregatit mama, am inceput sa ma pregatesc pentru " intalnirea cuplurilor " . dupa o ora buna, sunt si eu gata, si o sun pe Carrie, care imi spune despre cat de emotionata e, si ca nu are nici un fard pentru a inlatura roseata de pe fata, ii spune ora de intalnire si inchid. Il sunt pe Klaus :

    -" Klaus ? Sunt gata "

    -" bine iubit-o, acum vin dupa tine"

    -" ok,pa "

Cobor la parter, imi i-au un mar, o pup pe mama, si ies. Klaus nu ajunse inca, asteptam pe veranda.. Astept, astept .. Si intr-un final, apare o limuzina mare, se opreste in fata casei mele, din ea iese un baiat foarte lejer imbracat, si care s-a deplasat pana la mine cu longboardul lui preferat, era insusi Klaus ❤ oh, imi bate inima foarte taree. O combinatie perfecta, o limuzina, un baiat binefacut si un longboard. Nu s-a oprit din a se deplasa cu longboardul pana nu a ajuns la buzele mele, ii simteam respiratia, ma ia de mana si pornim spre limuzina. Pe drumul de la casa mea pana la restaurant, eu si Klaus ne-am sinut de mana, si stateam imbratisati .. Era asa dragut, am ajuns la restaurant, in fata acestuia asteptau nimeni altii decat Carrie si alesul ei ( Jason ), iesim din limuzina, asemenea cum am fi iesit din autobus, si merg repede sa-i dau o imbratisare lui Carrie care, fara indoiala, arata ca o porodica, baietii astia bat palma ( ca baietii :))) ) si ne indreptam catre masa noastra rezervata de Klaus. Ne simteam foarte bine, radeam, faceam glume, a fost o seara minunata, la sfarsit ne multumim unul altuia pentru momentele frumoase petrecute alaturi de ei in aceasta seara . Klaus ma conduce acasa, iar celalalt cuplu in treaba lui, imi da un pupic de noapte buna, si plec in casa. Ma suna Carrie :

      -" Iriiisss, sunteeem ... "

      -" ce ma bucuuuuur pentru voooi, va sta foarte bine impreuna, porodico "

     -" Tacci Iriis !!!!"

     -" ne vedem maine, niapte buna"

    -" noapte buna"

  Mama a venit la mine in camera si m-a intrebat cum m-am simtit in aceasta seara, si i-am spus ca foarte bine, si am inceput sa ii povestesc despre Klaus si despre faptul ca. Eu chiar il plac. Mama mi-a dat cateva sfaturi pentru relatiile de nivelul meu, si a plecat cu motivul ca ii e somn. Nu puteam sa adorm, pana nu cantam putin la pian, am inceput sa cant, nu ma mai oprean, simteam cum o liniste se asterne peste tot corpul meu nici fluturasii nu ii mai simteam, piesa o simteam in adancul sufletului, ea era singura care imi mai rascolea sufletul in momentul acesta ( BACH ) . Incetisor, imi revin din starea melancolica, las pianul, si ma bag in pat, ma gandeam incontinuu la cat de bine a fost si ce bine m-am simtit, si am adormit  zzzzZZZZZzzzzz°°°°°

❤Fata cu un pian si o iubireUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum