viata acasa

39 2 0
                                    

Ajunsa acasa, merg in camera mea si inchid usa .. Voiam sa petrec timp singura, asta imi placea sa fac, ma asez langa usa, imi pun mainile pe cap, si ma gandesc, la toate aceste saptamani, care au trecut pe langa mine, ca un val al oceanului Atlantic, ma gandesc, la toate aceste persoane care au fost langa mine in tot acest timp, si mi-au dat putere, pentru merge inainte, pentru a lupta, dupa cum vedeti, in astfel de stiuatii, puteti observa foarte bine, cine va sunt adevaratii prieteni, care merita sa primeasca un loc in inima voastra, iar eu, gandindu-ma la toate aceste lucruri, ma ridic de pe jos, si ma asez in fata pianului,ma uit lung, si incep sa cant Mozzart ..

* Dupa 25 de minute *

Ma opresc brusc, deoarece aud un sunet foarte familiar care se apropia de camera mea ..nu eram speriata, dar eram curioasa, ma intorc usor catre usa, si astept , era Klauuuuuus, care fredona " River flows in you ", el adora piesa aceasta, si adora sa ma asculte pe mine, candand-o la pian .. Cum il vad, ma ridic de pe scaun si ma arunc in bratele lui, imi era atat de dor de el ..ei, aproape ca l-am sufocat, dar .. Ei, trecem peste .

* dupa 1 ora *
Eu si Klaus, ne uitam la pozele mele, de cand eram bebe .. Noi defapt, ne faceam amintiri, cu timpul ramas ..

* Conversatie *
Iris :" uiteee ce poza am gasit, aici aveam 7 luni "
Klaus :" Doamne Iris, ce frumoasa erai "
Iris :" eram ? "
Klaus :" stai .. Doamneee Iris, ce frumoasa esti "
Iris :"Klaus iesi afara ( gluma ) "

Klaus chiar facu-se asta, doar ca dupa 3 minute se intoarce inapoi, cu o tava mare plina de prajituri, Iris se simtea in al 9-lea cer
Dupa ce au mancat muuuulta prajitura, au iesit afara, sa se plimbe, iar lui Iris, îi placeau foarte mult, padurile, așa ca, Klaus se informasera foarte bine, si a dus-o intr-o padure, unde, o astepta un trandafir alb. Iris, ura orice floare, inafara de trandafirul alb, pentru ea, trandafirul acela simboliza viata . Emotionata ca orice fata la un astfel de gest, merge repede, ia trandafirul, si se arunca in bratele lui Klaus, deja se facu-se tarziu, iar Iris trebuia sa mearga acasa. Fara dar sau poate, Klaus o conduce pe Iris pana acasa, o saruta usor pe frunte, si o lasa sa plece acasa.
Iris a ajuns acasa, si a mers, a pupat-o pe mama ei, dupa care a mers direct in camera. Iris a rupt capul trandafirului, si l-a pus intr-o cutie, speciala, care o avea de la sora ei .. Klaus insemna mult pentru ea .

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Oct 16, 2015 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

❤Fata cu un pian si o iubireUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum