#18

34 2 0
                                    

Eu am avut puterea de a trece peste asta, moral, dar oare si fizic ? Ma uit la aceea camera secretoasa, unde se presupune ca-mi zace trupul, si nimeni nu avea sa ma scoata de acolo .
* Lui Klaus îi veni o idee *
-Klaus: " Amanda ( mama lui Iris ), du-te repede acasa, si adu castile cele mari ale lui Iris. "
- Amanda :" de ce,ce legatura are ? "
-klaus :" Tu doar fa asta, bine ? "

Iar Amanda, mama lui Iris, facu in tocmai cum acesta a cerut, s-a dus acasa a luat castile, si a venit din nou la spital, unde, ii le-a dat lui Klaus, acesta facu-se o cerere la spital, pentru a putea sa o viziteze pe Iris in aceea camera secretoasa, in scopul de a ajuta la trezirea ei.
Klaus, ajunge in camera, Si dupa ce inchise usa, se opri brusc, deoarece, a vazut-o pe ea, nu exista cuvinte pentru a descriere emotiile acestuia, si, a inceput sa planga, dar, cum mai mereu ii placea sa fie barbat, puternic, si-a dat lacrimile la o parte, si s-a dus intr-un suflet la aceasta, care se presupunea a fi, aleasa, si, i-a pus castile, care erau conectate la telefonul lui, si a pornit muzica, J.S Bach

* Dupa 1 ora *

Cu ochii inchisi, corpul inca zacand pe aceea targa, inima conectata la aparatele care o tineau in viata, ea, incepe sa fredoneze, nu altceva decat River flows in you . Lui Klaus nu-i veni sa creada, dar dupa cum spuneam, voia sa fie barbat, si se apropie de ea.. O saruta usor pe frunte, iar aceasta continua sa fredoneze River flows in you, chiar daca la casti, era Bach . Klaus merge sa informeze lumea care astepta cu sufletul la gura, despre semnul ei ..semnul ei ca vrea totusi, sa ramana aici . Sa mai primeasca sarutari pe frunte de la el, de la cel mai bun prieten, care e de altfel, iubitul ei .. Doctorii, ii cerura lui Klaus, sa o lese putin sa se odihneasca.. Dupa care are sa fie scoasa din camera secretoasa, si dusa inapoi in salon .

* din perspectiva lui Iris *

I-am surprins si acum, le-am aratat ca defapt, eu chiar sunt o persoana puternica, care traieste prin muzica .. Le-am aratat ca ei sunt motivul pentru care eu am spus ca vreau sa mai stau printre cei iubitori, le-am transmis ca vreau din nou acasa, la caldurica, mancand toffifee, scriind in jurnal .. Cantand la pian ..

* Dupa 3 ore *

Cineva ma viziteaza, eu nu eram constienta, dar sufletul meu era .. Sufletul imi veghea corpul din afara salonului .. Era, Carrie, așa m-as fi ridicat, sa o pup, sa o strang in brate, sa-i spun o gluma proasta, pe care doar ea sa o inteleaga si sa rada ..dar, nu puteam, insa, m-am asezat langa ea, si am asistat la cateva lacrimi nedorite pe fata ei, am asistat la un roman, pe care doar ea putea sa-l spuna .. Eu, sufletul meu, am inceput sa plang, sa o strang in brate, si sa ii spun ca voi trece peste, pentru a o vedea din nou fericita, cu zambetul pe buze .. As face orice pentru ea, ea e jumatate din mine .. O iubesc atat de mult .
O lacrima, mi se prelinge pe față, pe corp, iar Carrie observa asta, si se emotioneaza, si imi spune sa lupt, pentru ea, pentru Klaus .. Pentru familia mea, si așa am si facut, deoarece, dupa o luna de asteptari, eram la poarta spitalul, fara sa ma uit in spate, merg inainte, cu gandul la pianul care ma asteapta ..

❤Fata cu un pian si o iubireUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum