Surpriza ❤

71 5 0
                                    

Mergand acasa cu Klaus. Vad o masina in fata casei o masina vu numere de Franța, pentru un moment, nu mi-a trecut prin cap cine ar putea fi, ba chiar m-am si speriat, merg, ma uit la masina, nimic cunoscut, ma duc in casa, si in living ma astepta un domn, ca altcumva nu pot sa ii zic uitandu-se la lucrurile mele, si langa el un buchet imens de trandafiri. Klaus mi-o i-a inaibte, ca si cum " parca " nu ar sti ce se intampla, defapt, el mi-a facut aceasta surpriza, sa il cheme pe fratele meu . cum spuneam Klaus mi-o i-a in fata si zice :

          -" Cine esti, si ce cauti aici ?"

Ma rostogolesc peste Klaus, si intr-o fuga de neimaginat ma napustesc peste fratele meu, imi era ata de dor de el, ii duceam lipsa nespus de mult, noi doi cand eram micuti, eram asemenea unor gemene, ba ne ciondaneam, dupa ne impacam, faceam corturi din plapume si scaune, alergam, ne jucam sotron, si nu in ultimul rand faceam duete la pian si vioara, el avea un dar de nedescris si o placere imensa de a canta la acest instrument, mai exact, vioara . l-am pupat incontinuu, l-am intrebat ce l-a adus acasa, si s-a uitat spre Klaus, Klaus se facu ca " ploua " - vorba aia  Am mers l-am sarutat pe iubitul meu scump, i-am multumit din suflet pentru aceasta surpriza, si am continuat sa il imbratisez si sa il pupacesc pe fratele meu ❤ Ne-a spus sa ii povestim despre noi, dar eu i-am raspuns ca sa ne zica el intai despre el, dar ne-am ciondanit incontinuu cu asta pana a cedat si a inceput sa ne povesteasca ce se afla cat de frumos este in Franta, avea o voce total schimbata, nu mai era ce era pe vremuri, era un barbat in toata firea. Dupa ce ne-am povestit unul altuia experientele, i-am intrebat pe cei doi 2 muschetari daca le este foame, normal, am primit un raspuns pozitiv, ma duc sa pregatesc niste snitele, cu cartofi pai, si salata .in timp ce eu faceam mancarea, normal, barbatii vorbeau si ei, ca femeile, si aud o mica soapta :

    

         -" Ai facut treaba buna cu surpriza Klaus "

        -" Sora ta merita tot ce e mai bun de pe lume, asa ca nu ma voi opri niciodata din a-i oferi cadouri, si a-i spune car de mult o iubesc "

       -" Chiar ma bucur pentru voi "

     Si le intrerup eu discutia cu farfuriile pline de mancare. Acestia asemenea unei zile din copilarie dupa ce vin de la fotbal, au luat si au mancat totul . Pot sa spun ca de surprize de genul acesta, nu am mai avut parte, ma bucur enorm ca am langa mine, niste oameni atat de minunati pe care stiu ca ma pot bizuii toata viata ❤

❤Fata cu un pian si o iubireUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum