Lumea din alti ochi

77 5 0
                                    

In dimineata urmatoare, ma trezesc, Klaus de asemenea . Ne dezmeticim putin, si dupa ce ne spalam si pe dinți, voiam sa fac micul dejun . Am pregatit niste oua si cartofi prajiti ❤ Klaus, adora mancarea pe care o faceam, cel putin ii placea ideea ca e de la mine . Mancam cu pofta, deoarece eram infometati, si ne aruncam din nou in pat, parca fiind obositi deja, dar intr-o clipita ma ridic din pat, si imi dau seama ca mama in aceasta zi, urma sa vina acasa, il pun pe Klaus sa faca curat, si eu am avut sa ma duc pana la magazin pentru a cumpara zahar si a face o prajitura, cum numai ea mai stia sa faca ❤

     Ies din casa, bucuroasa ca mama mea se intoarce acasa, trec trecerea de pietoni .

     Pauza

    Pauza

     Pauza

    Pauza .

Eram intr-un loc ciudat, simteam stres in jurul meu, auzeam voci, dar nu aveam idee despre ce este vorba . ma durea capul, nu imi mai simteam genunchiul . incercam sa imi dau seama ce s-a intamplat, dar nu aveam idee, simteam ca ceva ma gâdila, imi umbla prin genunchi . Voiam sa ma ridic, dar nu reuseam, parca muschii era imposibil sa se mai contracte. Dintr-o data, aud o voce cunoscuta, care striga, dar nu intelegeam ce . dintr-o data ceva/ cineva m-a luat de mana .

     * Dupa aproximativ 2 zile *

Era noapte, si reusesc sa-mi deschid ochii, vad pe cineva langa mine, era Klaus, incerc sa ma ridic, iar Klaus observa ca m-am trezit .

     - iubito, te-ai trezit ! Nu pot sa cred ❤

    - Unde sunt Klaus, ce se intampla ?

    - ai avut un accident, suntem la spital.

    - Poftim ? Ce accident ?

    - Odihneste-te iubito, ca sa poti veni in scurt timp acasa . Se apleaca usor si ma saruta, si imi zice :

    - iubito, vezi ? Nu o sa te las niciodata la greu, te iubesc ❤

   - si eu te iubesc Klaus ❤

  Klaus iese din camera, pentru a informa restul familie si restul prietenilor ca m-am trezit, auzeam voci care spuneau ca vor sa vina la mine, iar pe usa intra mama ❤

   - ohh, mama

   - Iris, scumpa mea, esti bine

   - sunt bine mama

   - ce s-a intamplat defapt ?

   - nu te gandi acum la asta, doar odihneste-te .

   Ma ridic usor, usor sa o pup, si ii spun sa o cheme pe Carrie .

Ma indind inapoi, si o vad pe Carrie intraaand, si incepe sa ma pupaceasca .

    - Iriiis, esti bine, doamnee, mi-a fost atat de dor de tine, mi-a fost atat de frica pentru tine, simteam durerea pe care ai siferito, am stat aici incontinuu, nici nu sti cat ma bucur ca poti vorbi din nou cu mine .

   - oh, Carrie, te iubesc mult, iti multumesc foarte mult ( daca Carrie o sa vada asta vreodata, sa sti ca te iubesc, si as face totul pentru tine ) .

  - Sa sti, Klaus, un minut nu s-a dezlipit de patul tau. Dar conversatia a fost intrerupta de doctorul care intra peste noi .

  - Carrie te-ai trezit ? E o minune de la Dumnezeu, asta inseamna iubirea care ti-o poarta toti ce-i de pe coridor. Trebuie sa-ti masor tensiunea, si sa iti fac analizele, dupa te poti odihni . Doctorul imi termina analizele, si ma pun la dormit .

       * dupa 4 ore *

Ma trezesc, si langa mine erau Carrie si Klaus care povesteau, si in fata mea era o masa mare si plina de mancare, si dulciuri ❤

    - Doamne nebunilor, ce Faceti cu toate astea ?,

    - Aziii, tu si Klauuus ati implinit 4 luuuuni ❤

    - Doamnee, am si uitat, ce uituca sunt !

    Klaus se coboara la mine, si ma saruta :

  - La multi ani iubito ❤

- La multi ani iubitule ❤

❤Fata cu un pian si o iubireUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum