Racealaaaa

80 6 1
                                    

Ma trezesc dis de dimineata, racita bocna, merg in bucatarie sa i-au ceva de mancare, ma vede mama, si imi spune ca nici sa imi treaca prin cap sa merg azi la scoala, la cum arat. Iar ea, are sa plece in New York pentru o sedinta. Oftez pentru o clipa, dar imi dau seama ca ma voi relaxa si voi lenevi toata ziua . Il sun pe Klaus :

       -" Alo, iubitule ?"

      -" Da iubito, buna dimineata "

      -" Klaus, sunt racita bocna, si sunt singura acasa, cam pentru 2 zile, 3."

      -" Perfect, vin acum la tine"

      -" Dar Klaus, tu ai scoala"

      -" Sa presupunem ca sunt racit !"

      -" ok, te astept, pa ", spun eu cu un glas de somnoroasa, inchid telefonul, si merg sa ma trantesc din nou in pat . Ma trezesc cam dupa o ora, si il vad pe Klaus langa mine mancand cartofi prajiti.

       -" Buna dimineata iubito, poftim, mananca !"

    Ma pun si eu sa mananc si pornesc televizorul. Ce altceva puteam prinde inafara de ❤Tom & Jerry❤, desenul copilariei oricarui copil . Si ne uitam noi, ca doi copii savurand in acelasi timp cartofii prajiti . episodul, nu l-am inteles prea mult dar se dadeau unul dupa altul incontinuu, sunt sigura de asta. Si ii spun eu lui Klaus :

         -" Ce bine semeni cu Tom "

          -" Da ? Poftim Jerryco " , a inceput sa ma gadile, urlam incontinuu, nu ma puteam opri, am facut o miscare de 90°, si am ajuns la fata lui, pentru un scurt moment, ne-am oprit amandoi. Dar, trebuia sa imi i-au revansa, si incep sa il gadil, facea ca o fetitaaa micaa si foarte draguta . Se ridica din pat, ma ridic si eu, si incepem sa ne dam unul dupa altul pe langa pat, normal ca nu ma prinde, faceam asta cu fratele meu incontinuu ( e plecat in Franta si are 25 de ani ) .  Cu o repezeala puternica, reusesc sa ies din camera si incep sa fug prin casa, Klaus dupa mine. Intr-un sfarsit, ma prinde si imi spune :

        -" Vezi iubito, facem ce facem, dar tot impreuna ajungem "

  Moment in care ma fac ca o porodica si ii raspund incet :

      -" Ma faci sa ma simt ca o printesa"

      -" Asta intentionez, doar esti printesa mea ❤ "

     Si am tinut-o tot asa cum Tom si Jerry pentru o vreme, pana obosisem, deja se facu ora 2, si am mers sa mancam, am luat din frigider ce ne-a lasat mama, snitele, chiftele, piure de cartofi etc ...

    

                 ▶ dupa 2 ore ◀

   Ne jucam pe playstation, cursa cu masini . Klaus a pierdut, si faceam misto de el, dar nici el nu se lasa mai prejos, spunea ca e norocul incepatorului :)) ma enervam, ma saruta, si imi trecea, cam asa a trecut si ziua aceasta

  

       

❤Fata cu un pian si o iubireUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum