... weird feeling

89 4 0
                                    

* dupa 2 zile *

   Era noapte, ma trezisem instantaneu, dupa un vis urat, visam ca, Klaus avuse un accident, ca nu il mai gaseam, eram ingrozita, daca e realitate ? Aveam fiori, ma ridicam, si ajunsesem pana la clanta usii, o deschid, si reusesc sa ies pe coridor, cand, dintr-o data simteam un fior puternic in tot corpul, ma coplesea, ceva era in neregula, genunchii nu mai faceau fata greutatii mele, ma simteam slabita, am picat .

    Eram din nou intr-o camera urata, plina de .. Chestii, stres in jurul meu, simteam agitatia oamenilor, auzeam voci, din nou, eram extenuata, imi era dor de pianul meu, si de Klaus, si de Carrie, imi era asa dor de ea, de zilele in care mergeam pe strada, si lumea se uita la noi, ciudat, dar noi nu faceam nimic altceva inafara de a ne traii copilaria ❤ am trecut peste atatea impreuna, atatea amintiri, as vrea sa ii pot spune cat de mult o iubesc .. Imi e dor de Klaus, de simplul lui sarut care imi facea ziua de 100 de ori mai buna, imi era dor sa mergem la piscina, acum doua zile facusem 4 luni impreuna ❤ cele mai frumoase din viata mea, simteam ca nu trebuie sa ii dau drumul niciodata, ma simteam implinita langa el, oh, imbratisarile lui ❤ zambetul lui ... Totul, i miss .. Pianul meu, prietenul meu, sfatuitorul meu, " persoana " care niciodata nu va pleca din camera mea, va ramane mereu langa mine, ma va veghea mereu ❤ va avea grija de mine .

         * dupa 2 ore *

Langa mine, se auzea o muzica, erau corzile unei chitari, si o voce splendida, minunata, care era in ton cu minunatele corzi ale chitarii, incerca sa spuna ceva, spunea, dar eu nu intelegeam .. Incercam, dar nu puteam, eram obosita, m-am ridicat, si ma uitam in spate, dar trupul meu ramasese pe acea targa. langa mine era Klaus care imi canta, prima piesa compusa de el pentru mine ❤  am incercat sa vorbesc cu el, dar el nu avea nici o reactie, canta din nou si din nou, si se uita la mine, ies din sala, si merg in sala de asteptare unde o vad pe Carrie, merg la ea, si incep sa o strang in brate, dar ea nu avea nici o reactie, o vad pe mama, merg la ea, si ma uit in ochii ei, erau indurerati, oare ce se intampla, in mintea mea era un haos total, aveam o groaza de intrebari, si dintr-o data la receptie vine o doamna, care intreaba despre Iris Benov, hmm, asta sunt eu ! Si merg repede sa ascult , receptionera :

   :" a avut parte de un stop cardiac, nu putem garanta siguranta ei, deoarece este sub intubare, unde am lasat o singura persoana, caruia, ea ii poate simtii iubirea, Klaus, prietenul ei, cand aflam mai multe, va anuntam "

   :" bine, multumesc "

  Dar eu nu intelegeam, cine era ea, si de ce intreba de mine, ce voia, de unde ma stia .. Nu parea o doamna prea batrana, parea adolescenta, de aproximativ 25 de ani . Merge in sala de asteptare, o vede mama, se ridica mama, mirata, si se duce intr-un suflet si o i-a in brate . mama :

     :" Lara, cum ai ajuns, de unde stiai de asta, dupa 6 ani vi acasa ? Sora ta a avut parte de un stop cardiac, si suntem speriati, iar prietenul ei e acolo, si ii canta .

    - in mintea mea : -

O doamne, ea e sora mea ? O doamne, nu pot sa cred, am o sora ? De care nici nu stiam ? Cum adica ? 

❤Fata cu un pian si o iubireUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum