18.RÉSZ - Mester ellen tanítvány

183 7 0
                                    

Senseijük arcán először félelmet láttak, de aztán arckifejezése átalakult egy elégdett mosollyá és elkezdett tapsolni.

- Végre, hogy mennyi ideje vártam már, hogy használd a billogod! - majd elkezdett szaladni a fiatalok felé.

Orochimaru mostmár tényleg nagy fenyegetésnek érezte tanítványit és megidézett még két kígyót a harchoz. A Hyuga támadott elsőnek. Mikor elért ellenfeléhez előkapott egy kunait és a szájaba vette. Éphogy eltalálta a férfi sérült kezén az egyik Tengetsu pontot, mikor az egyik hüllő azonnal ellökte és egészben lenyelte. Anko a pusztító tűzgolyót használta mestere ellen. Támadást billogja nagyon felerősítette. Orochimaru épphogy eltudott ugrani a lángcsóva elől, de az egyre csak nőtt és a férfinek nem volt már ideje elmenekülni.
Az utolsó másodpercekben létrehozott egy vízalapú jutsu így elkerülve a megégest. Ahogyan a lángok szétfoszlottak úgy Orochimaru Mitarashival nézett farkasszemet, aki elkezdett felé rohhani. Elősször labával talált be ellenfelének, azután hatalmas erővel lekevert neki egy jobbost amitől a kígyó több 10 métert repült hátra, míg bele nem csapódott a földbe. Egy pillanatra eszméletét is elvesztette, de remegve nagynehezen sikerült felkelnie. Kifordította nyakát és megroppantotta. Szájat kitátotta, amiből kimászott egy kígyó és annak torkából a férfi kiszedett egy kardot. Kinyújtotta kezét és harcba invitálta ellenfelét. Várta, hogy a másik támadjon és húzzta az időt, hisz azt nem adta tanítványa tudtára, hogy minél több ideig használja az átokbillogot az egyre gyorsabban felemészteni az ember fizikai valóját. A lány egyszerre több tíz shurikent és kunait dobott mesterének, aki egyessével hárította ki őket. Orochimaru előrenyújtotta kardját és nekirohant Ankonak. Amikor odaért Mitarashi meg sem rezdült, hanem csak kinyújtotta egyik kezét és a kard áthasította tenyerét és pontosan a szeme előtt meg is állt. Aztán rámarkolt a kardra és kirántva azt mestere szorításábólt és az ő vérző kezfejéből jó messzire elhajította. Mestere ezt az elszántságot látva egy kissé megremegett, de utánna belenézett ellenfele gyülölettel teli szemeibe és mégegyszer rátámadott. Ankot ez már teljesen kihozta a sodrából és a shurikent elkapva visszafordította azt mestere felé, de mielőtt beleállíthatta volna azt a férfi melkasába annak egyik shinobija szétlökte őket és így mindketten jó messzire elcsúsztak egymástól. Mitarashi hüllője gyorsan eltakarította a másikat az útból így szabadutat adva gazdájának. A lány végső erejével mégegyszer megtámadta Orochimarut. Futás közben előkapott egy kunait és kinyújtotta karját. Mestere nem mozdult, hisz tudta, hogy több harcot Anko már nem fog bírni és így egyhelyben állva várta míg ellenfele oda nem ér. A tőr elérte a férfi orrát és egy kis karcolást hagyott rajta. A Sanin arcán egy kárörvendő mosoly jelent meg és csak nézte az előtte remegő lányt. A billog elérte hatását. Anko térdre zuhant és elterült mestere lábai előtt. A férfi kicsavarta kezéből fegyverét és leszurta a lány vála melle, majd hátára támasztotta kezét.

- Erősebb lettél,... így most megkímélem az életed - végig simította régi tanítványa hátát és elsétált az erőtlen harcos melett....

~~~~FOLYTATJUK~~~~

Kakashi X Anko: A kezdet [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now