15.RÉSZ - A harc

188 9 0
                                    

A hatalmas hegy helyén egy még egy annál is nagyobb kigyó jelent meg. A konohaiak inenstől már bíztosak voltak abban, hogy harcolniuk kell. Öten rögvest elindultak, de egyikőjük ott maradt és csak állt a szélben, minthogyha egy óriási dologra készülne. Már rég leértek, mikor Kakashi visszanézett és látta Anko arcán, hogy addig nem aggya föl, míg mesterét le nem győzik. A lány csak bólintott társának, hogy menjenek és ne aggódjon érte. Azután elkezdett kézjeleket formálni, majd egy robbanással pár napja megidézett kígyója fején termett.

Asuma, Kurenai, Kensei, Tetsu és Kakashi szemben álltak Orochimaru csatlósaival és várták, hogy mit fognak lépni. Az egyik előrelépett és karja elől ellökte palástját, mi alatt a keze helyett egy bárd állt.

- Először lebecsültelek titeket, de most nem követem el ezt a hibát! - és elindult az avarrejteki ninják felé.

Sarutobi sem volt rest rögvest ott termett előtte és harcba bocsátkoztak. A lehető legközelebb próbált kerülni ellenfeléhez, de az sokkal gyorsabban védte a támadásokat.

Most már a másik kettő is harcba indult, de a konohaiak nem hagyták magukat. Mindent amit tudtak beleadtak. Tetsu a Jukennel támadott, de bármennyire gyorsan csapott az ellenfele mindeig kikerülte. Kensei a családi tűz stílust vetette be, mi távolsági harcra pont megfelelő volt. Ellenfelét el is találta a Pusztító Tűzgolyó technikával, de mire odaért a lángok szétfoszlottak és nem volt már ott senki. A föld alól egy harcos jött elő aki elkapta a konohai bokáját és derekáig berántotta a földbe kezével együtt, hogy jutsukkal se tudjon kiszabadulni.

Ankot letette shinobija és mestere is ugyan így tett. Ott álltak szemtől szembe. Orochimaru árnykígyómat küldött a lány felé, mire ő előkapott két kunait és felvett egy harci pózt. A lények, már majdnem elérték a harcost, mikor egy váratlan fordulattal kikerülték és a félig földben levő férfi felé vették útjukat. Kurenait lefoglalta a Kensei ellenfele, akit éppen elkapott egy genjutsuval. Kakashi Asumának segített, míg Tetsu minden erejét bevetve próbált csapást érni támadójára.

- APA!!! - egy hatalmas ordibálás törte meg a fegyverzajt, mire mindenki abbahagyta a csatát.

Kensei tiszta ereéből próbált kiszabadulni a csapdából, de akkor már késő volt. A felé közeledő kígyó átfurta magát a férfi melkasán, majd eltűnt. Kakashi sokkolt állapotban odaszaldt társához, majd lassan kiemelte őt a földből. Lefektette óvatosan a földre, majd közelebb hajolt hozzá, hogy meghallgassa utolsó szavait.

- Fiam..khkh..kérlek..vigyázz..khkh..rá! - erre a Hatake fiú arcán egy könnycsepp folyt végig.
- Én...áldásomat..khkh..aadom ráátok! - majd egy véres kéz a mélybe zuhant......

~~~~FOLYTATJUK~~~~

Remélem azért jó lett és bocsánat, hogy ennyit késtem, de a szavak nehezen jöttek. Próbáltam egy kicsit tragikusan leírni a végét és remélem sikerült is! Na Sziasztok!

Kakashi X Anko: A kezdet [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now